Acum mulți ani am văzut un film romantic, în care personajul principal, o doamnă trecută de 35 de ani, își petrecea zilele în liniștea unei case situate pe malul mării. Cât am invidiat-o! Întreaga casă avea geamuri imense, prin care soarele intra nestingherit, dar voalat, luminând cald fiecare colțișor. Albul mobilei de bucătărie strălucea, cenușiul își îndulcea asprimea, părul femeii părea de aur. Razele astrului solar se așterneau discret peste foile cărții din care citea, în timp ce eu priveam vrăjită și visam să am o casă tot atât de luminoasă, cu geamuri tot atât de mari.

Acum, după atâția ani, mă întreb: oare casa aceea era făcută din geam termopan sau nu se inventase încă minunea care ne-a scăpat de tâmplăria de lemn, ce trebuia vopsită anual? Cert este că visez în continuare la o casă hexagonală, așezată pe malul mării, cu interior de lemn și exterior de sticlă și aluminiu, după modelul pereților cortină. Lemnul oferă senzația de căldură, de natural, pentru un plusconfort, iar sticla și aluminiul ce formează geamul termopan oferă o barieră termo și fonoizolatoare.

perete cortina circular biodinamica

Casa mea de vis va avea amenajări interioare pentru care mă vor invidia toți, amestec de sticlă, lemn, inox și aluminiu, îmbinate de către Plus Confort cu profesionalism, după propriile mele dorințe, după propria mea imaginație, ce nu cunoaște limite, dar și după sloganul Plus Confort, “Tu alegi soluția, noi o construim”.

apart_stadnat02

Casa mea de vis este făcută după cele mai îndrăznețe planuri arhitecturale, de către specialiștii de la Plus Confort, specialiști care s-au remarcat încă din anul 2003, făcând ca toate visurile să fie posibile, asigurând execuții rapide, de cea mai bună calitate. Casa mea de vis, datorită specialistilor de la Plus Confort, respectă viziunea arhitectului, așteptările pe care le am eu și cerintele proiectului, în concordanță cu noile reglementări. Casa mea de vis are luminatoare pe acoperiș, ca eu să pot sta întinsă în pat, să pot vedea cum ploaia îmi bate în geamul termopan, cerând să intre la căldură, să văd cum stelele fac potecă din raze, de la cer și până în cuibul meu.

Casa mea de vis va fi de vis, pentru că ajutorul va veni de la Plus Confort, firmă în care mulți au prins încredere, oferindu-le chiar și cheia spre restaurarea și consolidarea monumentelor istorice și de arhitectură. Casa mea de vis are materiale de cea mai bună calitate, pentru că Plus Confort folosește doar materiale, utilaje și echipamente de la ei mai renumiți furnizori europeni, cum ar fi Baumit Austria, Schuco Germania, Alumil Grecia, Rehau Germania, Saint Gobain Franta, Sika Elvetia, Isopan Italia, Ringer Austria, Urban Germania, Komatsu Japonia, Knauf Germania.

Casa mea de vis, datorită celor de la Plus Confort, va respecta toate standardele și agrementele specifice, stabilite atât de organismele guvernamentale, cât și de asociațiile profesionale din domeniu. Să nu uităm că Plus Confort este certificat încă din 2009 în sistem ISO 9001, 14001, 18001, OHSAS și deține marcaj CE pentru ferestre din aluminiu si PVC și structuri tip “perete cortină”. Chiar și dacă firma nu ar fi spus că “Seriozitatea, profesionalismul și orientarea spre client, elemente de bază ale filosofiei noastre de afaceri, oferă convingerea că Plus Confort este partenerul potrivit pentru dumneavoastră”, eu tot la ei aș fi visat să apelez pentru casa mea de vis.

sigPLC

”O luptă-i viața; deci te luptă”, spun astăzi, plină de speranță, precum poetul altădată, așteptând ziua în care casa mea de vis va coborî în realitate, lăsând cât mai mult soare să îmi intre prin uriașe termopane, lăsând inoxul să își topească lucirile în lemn.

Casa de vis, cu PlusConfort,

O pot avea fără vreun efort,

La malul mării sau chiar în oraș,

Casă părând gingașă ca un toporaș,

Solidă în fapt, adevărat castel

Medieval, având culori pastel,

Și-un soare cald intrând prin termopan;

O viață dulce ca un pandișpan!