Cărți, jocuri și jucării pentru copii de la Editura Diana

Viitorul începe astăzi și depinde într-o foarte mare măsură de educația pe care o oferi celor din jur, fie ei copii, fie adulți. De ce nu, chiar și de educația pe care ți-o oferi ție, căci singura soluție este propria evoluție. Poate că ai observat pe blogul meu un banner pe care îl țin la loc de cinste, cu sloganul “Locul unde cartea întâlnește jocul“. Este modul meu de a le spune părinților cât de importantă este joaca pentru copii și cât de mult contribuie cărțile, jocurile și jucăriile la educația copiilor.

Dacă ești părinte și îți pasă de viitorul copilului tău, atunci cu siguranță știi deja că trebuie să te ocupi serios de educația lui. Desigur, școala își are rolul său deloc de neglijat, însă primii ani de viață sunt decisivi în formarea copilului. Cu cât îi oferi mai multe resurse educaționale, cu atât mai multe șanse va avea să devină omul deosebit pe care ți-l dorești, cu care să te mândrești și care să aibă un viitor cu adevărat bun.

Tocmai de aceea vreau să îți recomand astăzi cărți, jocuri și jucării de la Editura Diana.

Este foarte greu să vorbesc punctual despre toate produsele existente pe site, însă voi mentiona anumite categorii care sper să îți atragă atenția și să te convingă că i-ar putea fi utile copilului tău. Desigur, acest lucru este valabil și pentru cadrele didactice dornice să ofere elevilor ore interactive și o educație modernă.

Iată ce poți găsi pe site-ul editurii Diana în materie de cărți, jocuri și jucării pentru copiii:

 • Jocuri și jucării educative – de la jocuri de îndemânare și precizie, jocuri de memorie și logică (acestea au fost întotdeauna preferatele fiului meu), jocuri lingvistice și până la jocuri de construcție, jocuri de societate și diverse jucării pentru copii foarte mici, cu vârsta de sub doi ani
 • Puzzle-uri educative și distractive cu diverse niveluri de dificultate
 • Jocuri de rol, căci din ele învață copiii despre ei, despre cei din jur, despre viață
 • Artă și creație – o lume fascinantă într-o lume parcă tot mai grăbită și obosită. Vei găsi aici instrumente și accesorii pentru bricolaj, modelaj, desen, pictură, tricotaj și așa mai departe
 • Stimulare și dezvoltare senzorială, acoperind toate cele cinci simțuri
 • Sport și sănătate. Până la urmă, suntem ființe umane și avem nevoie să facem mișcare, să cunoaștem lumea exterioară și să ne bucurăm de natură. Editura Diana îți oferă produsele necesare.
 • Cărți și resurse didactice pe care le recomand atât părinților, cât și educatorilor. Sunt nenumărate resursele disponibile pe site-ul editurii.
 • Materiale didactice
 • Auxiliare aprobate
 • Caiete educaționale
 • Caiete de evaluare, culegeri, cărți pentru învățarea limbii engleze, lecturi de vară și caiete de vacanță, plus multe alte produse utile pentru învățământul primar.

Materiale didactice pentru învățământ primar

Cărți, jocuri și jucării pentru copii de la Editura Diana

invatamant primar

 

Jocuri și jucării educative

Cărți, jocuri și jucării pentru copii de la Editura Diana

jocuri si jucarii educative

 

Puzzle-uri educative

puzzle educativ copii

puzzle educativ

Sper că te-am putut convinge că Editura Diana merită întreaga ta atenție. Imaginile, preluate de pe site-ul editurii Diana, sunt cu caracter informativ. Pe site vei găsi nenumărate alte cărți, jocuri și jucării educative pentru copii și adulți care vor să se joace alături de copii lor.