Scriam anul trecut, pe vremea când aveam mai mult timp la dispoziție, pentru un cunoscut site de pe la noi. Un site pentru și despre mămici, tătici și copii. Aș mai scrie și astăzi, dacă nu m-aș simți epuizată încă de la prima oră a dimineții, mai ales că eu personal evitam să dau sfaturi concrete de parenting. Preferam, în stilul meu caracteristic, să le ascund sub forma unor povești, să las morala să se subînțeleagă, să nu spun clar că mama trebuie să se poarte într-un anume fel cu copilul, că tatăl nu trebuie să facă x sau y lucru. Nu citeam cărți de parenting de aici, în primul rând pentru că nu aveam timp, și în al doilea rând pentru că băiatul meu este deja mare și țin minte perfect toate greșelile pe care le-am făcut ca părinte. Dar vouă, dragi părinți, vi le recomand cu drag. Poate așa veți putea evita greșeli făcute cu voie sau fără voie, poate nu veți rămâne cu regrete, cum mi s-a întâmplat mie. 

Este adevărat că acum 22 de ani nici măcar nu existau prea multe cărți de parenting sau, dacă existau, eu nu auzisem de ele. Poate că pe atunci m-aș fi grăbit să le citesc și să învăț din ele. Poate… Eu am ratat momentul, însă voi puteți profita de ofertele existente pe site-ul Books Express, vă puteți comanda cărți de parenting pentru a putea înțelege mai bine psihologia copilului și felul în care trebuie abordată fiecare situație în parte. Sunt convinsă că, intrând pe site-ul Books Express, veți păți la fel ca mine și nu vă vei limita numai la cărți de parenting, mai ales când veți observa că există serviciul de livrare express de cărți pentru proiecte speciale sau aniversări și că întotdeauna cele mai noi cărți ieșite pe piață apar în această librărie online. În plus, clienții pot beneficia de dreptul de retur gratuit și pot plăti chiar și în rate atunci când bugetul este împărțit în prea multe părți. Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 300 de lei (prin firma de curierat Fan Courier).

“Pentru cei care vor să-și construiască o bibliotecă personală sau profesională era mai importan costul și să îndeplinească condițiii contractuale specifice. Am introdus livrarea economică, cataloagele pe domenii cu recomandări de la edituri și specialiști în domeniu.  Livrare se face tot prin curier acasă sau la birou iar toate documentele  îndeplinesc toate cerințele financiar-contabile din România, făcând foarte simplă achiziția. Returul este gratuit. În plus acumulați puncte express pe care puteți să le folosiți oricum vreți voi.”

pedepsiti-prin-recompense