Dacă m-am hotărât să ies din carapace, nimic nu mă mai poate opri să particip la tot ceea ce se organizează prin blogosferă, cu condiţia să îmi placă.

Nu mai sunt la vârsta la care să mă atragă jucăriile şi totuşi, când am văzut la Haotik detaliile despre evenimentul pe care îl organizează împreună cu sponsorii Cosmote, Auto.ro şi SportLocal.ro m-am gândit că este un mod plăcut de a petrece câteva ore distrându-mă.

Evenimentul poartă numele “Prahova Bloggers Cars Challenge” şi este o competiţie cu maşinuţe de tip slot cars, scara 1:43. Nu ştiu prea bine ce înseamnă asta, dar am înţeles că vor fi maşinuţe cu telecomandă(am văzut şi un filmuleţ) care vor goni de 50 de ori pe un circuit de vreo 13 metri lungime.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 Iulieora 12:00 la sediul Centrului de Dezvoltare Personală și Profesională ( Soseaua Vestului, nr. 12, parter, clădirea albastră de lângă Penny Market Vest).

Nu voi participa personal la concurs, pentru că nu sunt prea bună la manevrat o maşinuţă nici măcar cu ajutorul telecomenzii, dar îi ofer această plăcere soţului meu, care este mai mult decât încântat şi nerăbdator. Sper ca până atunci să îmi conving şi băiatul să vină.

Pentru a participa vă puteţi înscrie printr-un articol pe blog, în care să promovaţi evenimentul(punând bine-nţeles linkuri spre organizatori si trimitand apoi un mail la office AT nanotel.ro ) sau puteţi lăsa un comentariu pe blogul lui Haotik, dacă vreţi doar să beţi o bere, să întâlniţi alţi bloggeri şi să vă distraţi.