O persoană foarte apropiată mie (nu spun cine, că mă strânge de gât dacă o fac vedetă pe blog) s-a decis în urmă cu doi ani să dea jos toate kilogramele acumulate în plus, însă de la gând la faptă e uneori cale tare lungă, după cum i-au dovedit-o chinurile prin care a trecut. A încercat la început să facă mai multă mișcare, apoi să bea cafea verde, după care s-a decis să încerce și niște capsule de slabit in genul acestora, căci nu avea răbdare să aștepte ca organismul să se subțieze cu doar 1-2 kilograme pe lună (și cu eforturi care o epuizau uneori, căci nu era obișnuită să alerge, să se plimbe imediat după ce mânca, să facă gimnastică în casă cel puțin o oră pe zi etc).

Ea susține că au ajutat-o foarte mult acele capsule de slăbit, însă eu am și astăzi convingerea că ele i-au dat în primul rând impulsul de a continua chiar și atunci când totul i se părea a fi fără rost, când îi tremurau picioarele de oboseală, când simțea că va muri de foame sau când nu se putea da jos din pat din cauza febrei musculare. Toate aceste eforturi au contribuit la reușita de a slăbi fără să își facă rău. Nu aș putea spune că astăzi are o siluetă de fotomodel, însă arată cu mult mai bine și, ceea ce este foarte important, este sănătoasă și are moralul ridicat. 

Faptul că a reușit să scape de aproximativ 30 de kilograme i-a dat un curaj nebun și a făcut-o să înțeleagă că viața este frumoasă, că nu trebuie să stea ascunsă în casă, așa cum ajunsese să facă înainte de a se decide să țină un regim drastic de slăbire, un regim care a inclus atât o mare atenție la ceea ce mânca zilnic, cât și multă mișcare, multe exerciții fizice și niște capsule de slăbit care i-au dat încredere că se poate, că are toate șansele să nu mai arate ca o mingiuță, ci ca o femeie frumoasă, cu forme bine conturate, cu o privire senină și cu un zâmbet încrezător pe chip.

Aceste capsule cu extracte naturale reduc pofta de mâncare, dau senzația de sațietate, reduc absorbția carbohidratilor și accelerează arderea grăsimilor. Puteți afla mai multe despre ele dacă dați clic pe linkul de mai sus.