Skip to main content

Cap de listă în blogroll

      Promiteam aici că voi scrie despre bloggerul care este cel mai pe gustul meu în blogosferă şi uite că mă ţin de cuvânt.  Zburând din blog în blog l-am descoperit pe Florin Ruşanu.
Vorbeşte(a se citi-scrie) ca un birjar, spune în glumă chestii serioase, mulţumeşte pentru fiecare comentariu pe care îl laşi.
      Nu ştiu mai nimic despre el, dar are articole care s-ar putea să vă placă şi vouă şi toate sunt gratis. Primul lucru pe care l-am găsit la el a fost ăsta. L-am citit, am râs, am comentat, mi-a mulţumit. Aşa mi-a stârnit curiozitatea, m-a făcut să revin şi am citit, am tot citit şi nu mă satur de citit articole scrise de el.
      Are nişte sclipiri uneori de îţi vine să-l bagi cap de listă în blogroll.
      Închei prin a-i mulţumi încă o dată pentru leapşa pe care i-am dat-o şi a acceptat-o. Nu s-a dezmintit nici de data asta, e într-adevăr făcut să fie blogger.
      

Comments
 • Pop Romy March 24, 2012 at 6:04 am

  si mie imi place cum scrie.frumos

 • Florin Ruşanu March 24, 2012 at 8:23 am

  Mulţumesc foarte mult pentru aprecieri. Respect fiecare cititor şi este normal să răspund tuturor comentariilor, la urma urmei blogul este o platformă de discuţii, la care participă un autor şi mai mulţi comentatori. Stilul este liber, pentru că în ciuda traficului bunicel am ales să nu ne vindem. Mai scriu şi pe irosit.ro, unde tratez subiecte ceva mai serioase, în aceeaşi manieră.

 • vienela March 24, 2012 at 12:52 pm

  voi intra negesit si pe irosit.ro

 • Invitaţie oficială | Iubesc Viaţa August 19, 2012 at 9:00 am

  […] Descoperise Ionuţ cândva că bloggerii sunt ca şi pocăiţii, că se sprijină şi se ajută între ei. Pentru noi a fost o mare surpriză să aflăm că oamenii  sunt dispuşi să acorde susţinere unor necunoscuţi. Apoi am simţit pe pielea mea ce înseamnă să te ajute cineva, când Florin Ruşanu mi-a cumpărat blogul. Pentru mine, el va fi mereu cap de listă în blogroll. […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.