Parca il vad pe Ilie Moromete dand din umeri indurerat si spunand cu tristete in glas:
-N-am Jupuitule, n-am! De unde sa iti dau, daca n-am?
Au fost vremuri cumplite, cand cei care nu aveau de unde sa isi plateasca impozitele la casa se vedeau in neplacura situatie de a privi cum li se aduna toalele si pernele din casa, cum li se ia ceea ce este valoros sau strict necesar.
Astazi nu se mai procedeaza asa, dar in cazul in care nu ti-ai platit factura la electricitate mai mult timp, vine echipa si te debranseaza.
“N-am” suna trist si neajutorat, pana cand omul care este strans cu usa din toate partile din cauza lipsei banilor gaseste oferta amanet electronice cu plata pe loc.
Cel mai trist mi se pare cand intri cu copilul intr-un magazin si vrea o jucarie sau o acadea, se uita cu pofta cum se dau alti copii in masinute, iar tu nu ai de unde sa ii dai!
Il dezamagesti, fiindca este la varsta la care inca nu intelege cine si cum se impart banii pe pamant. El te vede plecand in fiecare dimineata la serviciu, ba si acasa vede ca nu stai o clipa locului si cu toate acestea nu ai bani.
Banii indeplinesc functii importante pentru fiecare om in parte si pentru familia acestuia. In primul rand, ei asigura subzistenta. Daca nu ai avea bani pentru paine, cartofi, sticla de apa, carne si unt, ai muri de foame sau ar trebui sa faci ceva, sa te hranesti.
Pe trepta urmatoare stau asigurarea confortului, a sanatatii si a securitatii. Avem nevoie de o locuinta calduroasa si sigura, de lumina in timpul noptii, de caldura in timpul iernii si de racoare vara, de un pat confortabil si de o saltea pe care sa ne odihnim bine, iar toate acestea se obtin cu bani.
Deplasarea la serviciu costa si ea, fiindca nu toate institutiile deconteaza transportul. Cu banii se cumpara si incaltamintea si imbracamintea potrivite fiecarui sezon in parte. Este timpul sa investesti si in educatia copiilor, fiindca ei reprezinta viitorul, iar fara scoala acesta ar fi sumbru.
Pe treapta urmatoare se afla produsele de lux, excursiile, petrecerile rafinate la care banii iti asigura accesul. Din cand in cand, omul are nevoie de aceasta doza de rasfat, dar nu toti si-o permit.
Se impune de asemenea si existenta unei sume destinate urgentelor. Se strica frigiderul sau televizorul, trebuie sa faci conserve sau curatenie pentru iarna, sa iti izolezi casa pentru vremea rece, dar si sa ai niste bani pusi bine pentru batranete.
La pensie veniturile tale scad considerabil si trebuie sa fii asigurat.
Dar nu toti oamenii sunt norocosi, sa posede suma aceea de rezerva si ea sa fie considerabila, adica sa poata lua din ea de mai multe ori, fara sa se cunoasca simtitor.
Multi nu au bani pentru subzistenta, pentru sanatate si pentru repararea acoperisului inainte de venirea iernii. Este dezastruos sa intri in iarna cu locuinta neizolata corespunzator, cu table ruginita pe acoperis sau cu gauri in el, din moment ce poti lua bani in schimbul electronicelor.
Casa-amanet.com cumpara sau primeste in amanet de la tine: electronice, telefoane inteligente, laptopuri, sisteme P.C gaming, aparate video foto profesionale.


Acest sistem este cel mai avantajos, fiindca:
-duci la amanet ceea ce iti prisoseste. Credeti-ma, in ultima vreme am vazut doua-trei telefoane in plus in fiecare casa! Sa le lasi nefolosite inseamna sa le condamni la moarte. In ele se afla banii tai, bani cu care poti aduce un strop de fericire in casa.
-evaluarea se face corect, Casa-amanet.com este recunoscuta pentru preturile foarte bune pe care le face clientilor sai.
-banii se primesc pe loc la ghiseu. Nu mai esti amanat de pe o zi pe alta, ci iti poti rezolva toate urgentele.
-ti se ofera posibilitatea de a completa suma, sa ajungi la cea de care ai nevoie, prin ofertele variate pe care le gasesti aici, pe site. Poti amaneta sau vinde si bijuterii sau resturi de bijuterii din aur sau din argint, diamante, ceasuri de colectie sau masini.
-obiectele pe care le duci la Casa de amanet prezentata de mine mai sus sunt pastrate in seifuri speciale, iar daca te gandesti sa amanetezi masina si aceasta este pastrata intr-un parc auto pazit si cu camera de laut vederi amplasate peste tot.
Ei au grija de lucrurile tale pe care le lasi in amanet, iti dau banii pe loc si le evalueaza corect si au cel mai mic comision de pe piata.
Poti folosi 1000 de lei cum doresti o luna de zile si platesti comisionul numai 90 de lei, adica achiti in final 1090 de lei.
Consider ca firma prezentata mai sus este alaturi de tine la greu si ceea ce este laudabil, nu profita de situatia precara in care te afli, de aceea te sfatuiesc sa soliciti serviciile ei.