Când începe black friday 2020? Vineri, 13 noiembrie

Când începe black friday 2020? Vineri, 13 noiembrie. În România, pentru că la americani va începe pe data de 27 noiembrie. Acest lucru este valabil doar în teorie. Practic, foarte multe firme pornesc reducerile cu câteva zile înainte și prelungesc perioada de black friday cu alte câteva zile după data stabilită. Este un mod de a atrage cât mai mulți clienți și de a face cât mai multe vânzări. Ne convine și nouă, celor care cumpărăm, căci avem timp destul să ne decidem ce vrem și să găsim cele mai convenabile oferte din magazinele online.

Probabil unii dintre voi au deja magazinele lor preferate. Și eu am, dar sunt o fire deschisă, dornică să afle cât mai multe informații, așa că nu mă deranjează când prietenii îmi sugerează să îmi arunc ochii și pe alte site-uri. Voi nu trebuie să faceți ca mine, deși m-aș bucura să aflu că se întamplă. Acum, că știți când începe black friday 2020, vreau să vă prezint câteva dintre magazinele online de unde eu fac cumpărături și cu care fac afiliere.

Nu am ales decât site-uri pe care le cunosc și care comercializează produse care îmi sunt cunoscute, pe care le folosesc. Singurul meu sfat este să nu așteptați până vineri, 13 noiembrie, când începe black friday.

După cum spuneam, startul se va da anul acesta mai devreme în multe dintre magazine. Toate au pregătit deja ofertele și sunt gata să își primească (probabil din data de 12 sau chiar mai repede) clienții.

Black friday 2020 la CĂRȚI. Sunteți gata pentru Vineri, 13 noiembrie?

După cum știți deja, sunt un cititor înrăit. A se vedea categoria Cărți de pe blogul meu. Chiar dacă acum locuiesc în Scoția, eu citesc în continuare cărți în limba română, cumpărate de pe site-uri românești. Le comand, le strâng acasă, în țară, și aștept până când vreun prieten vine spre Scoția. Mai jos aveți o scurtă listă cu nume sonore de edituri și librării online de unde veți putea lua cărți ieftine și bune.

Libris – este locul de unde îmi cumpăr cele mai multe cărți. Au o ofertă extrem de bogată, au cărți din toate domeniile, iar pentru black friday vor avea reduceri de până la 87% la peste 1 milion de cărți. Atenție! Campania Black Friday ca la carte 2020 se va desfășura pe data de 13 noiembrie, timp de 24 ore. Printre titlurile interesante care mi-au atras atenția (și care sunt la reducere deja, dar în perioada black friday vor avea reduceri substanțiale) se numără:

Editura Litera. Au o mulțime de cărți interesante. Eu am comandat zilele trecute cartea I put a spell on you…, de Allex Trușcă. O voi primi în perioada următoare, când ajunge aici un prieten al nepotului meu. Am mai pus ochii pe o carte foarte interesantă. Plănuiesc să o cumpăr de black friday, când sper să aibă un preț mai mic. Istoria. Din zorii civilizației până în zilele noastre, de Adam Hart-Davis.

Atenție! Editura Litera desfășoară campania Black Friday pe Litera.ro în perioada 13-15 noiembrie, până la 90% reducere la toate titlurile și cărți cadou în fiecare zi!

Elefant. Ca în fiecare an, cei de la elefant.ro pregătesc o mulțime de surprize și promoții pentru black friday. Stați cu ochii pe ei, mai ales că au la vânzare nu numai cărți, ci și parfumuri, ceasuri, cosmetice, produse pentru copii, electronice și electrocasnice, home&deco, produse de fashion și nutriție etc.

Acum, de exemplu, are loc campania “Pregătiri de Black Friday. Campania promoțională se desfășoară în perioada 04.11.2020, ora 06:00 – 11.11.2020, ora 05:59.

Black friday 2020 începe și la produse fashion – când și dacă vreți îmbrăcăminte pentru femei

  • Black Friday va începe la Fashion Days miercuri dimineață, 11 noiembrie, cu reduceri de până la 80% ce vor continua până pe 13 noiembrie.
  • Reduceri de minim 23% – 90%, perioada 13 – 22 Noiembrie, în campania de SELLegance de la DYFashion.
  • JojoFashion oferă un cupon de 10% EXTRA Reducere la toate produsele din site (chiar și cele deja reduse). Cuponul BF10 va fi valabil în perioada 13-15 Noiembrie.
  • Succesul e un maraton, iar în noiembrie Decathlon oferă o mulțime de reduceri interesante la produse pentru femei, bărbați și copii.
  • Șosetăria are deja o mulțime de produse la promoție. Reducerile sunt pe bune, iar produsele sunt super haioase și utile.

Black friday 2020 la produse pentru sănătate și îngrijire personală

Produsele pentru sănătate și îngrijire personală de la vegis vă sunt probabil cunoscute, căci lumea le apreciază, iar eu am mai scris pe blog despre ele. Vedeți articolul produse alimentare bio.

1001 cosmetice vă așteaptă cu o ofertă foarte bogată.

Aveți grijă de voi cu produsele smart care.

Black friday 2020 începe și la produse pentru animale. Când? Vineri, 13 noiembrie, desigur

Nu aveam cum să le trec cu vederea, ținând cont că am doi câini care, chiar în acest moment, stau tolăniți la picioarele mele, așteptând să termin de scris pentru a le oferi recompense și jucării. Mai mult, vreau să vă spun că de vreo 10 zile le-am schimbat meniul, pentru că Onix doar ciugulea, în loc să mănânce ca un câine serios. Peste hrana uscată obișnuită le pun câte un plic de hrană umedă și astfel mănâncă amândoi ca niște porci înfometați.

Magazine de unde puteți cumpăra produse pentru animale (hrană uscată și umedă, recompense, jucării, produse de ingrijire, produse cu care se scoate mirosul de urină etc):

Acum, că ați primit răspunsul la întrebarea voastră, Când începe black friday 2020? Vineri, 13 noiembrie, puteți să vă pregătiți coșurile pentru produsele pe care le veți comanda. Probabil voi avea și eu bani să îmi cumpăr câteva cărți dacă voi cumpărați intrând de pe linkurile din acest articol, căci voi primi un mic comision pentru fiecare vânzare finalizată în parte.

Happy Black Friday 2020!

Când începe black friday 2020? Vineri, 13 noiembrie