Bucataria moderna include tot felul de ustensile si accesorii care devin, odata cu descoperirea lor, aproape indispensabile celor care aleg sa le foloseasca. Daca aceste produse sunt dintre cele prietenoase cu mediul, e cu atat mai bine, caci este necesar sa intelegem cat de important este sa renuntam la ceea ce face rau planetei si implicit omului. Sa luam, ca exemplu, o cana pentru filtrarea apei. Pare a fi, la prima vedere, un produs oarecare, insa o asemenea cana iti aduce pe termen lung o multime de avantaje demne de luat in calcul.

Cana filtranta este exact ceea ce spune numele sau, un produs care iti filtreaza apa pentru ca tu sa poti avea oricand la indemana apa proaspata si curatata de impuritati. Principalul avantaj adus de o cana filtranta este faptul ca poate fi folosita o lunga perioada de timp, ceea ce face ca tu sa poti renunta usor, usor, la sticlele din plastic care polueaza foarte tare. Asadar, pentru cei care inteleg importanta produselor ecologice in viata omului modern, o cana pentru filtrarea apei este exact ceea ce ai nevoie.

La fel de important este faptul ca poti ramane hidratat pe intreg parcursul zilei fara sa mai cumperi nenumarate sticle si bidonele din plastic care se degradeaza atat de greu. Apa isi mentine non-gustul sau placut si ai totodata garantia ca nu contine nici un fel de impuritati. Asadar, poti oricand sa bei apa fara miros de clor, fara calcar, fara nimic care sa iti puna sanatatea in pericol.

Exista tot felul de cani pentru filtrarea apei in magazinul online KitchenShop.ro, astfel incat sa acopere cat mai multe nevoi. De exemplu, eu am vazut pe site atat cani de dimensiuni mai mari care pot fi utilizate in casa pe intreg parcursul zilei, cat si sticle filtrante pe care le poti lua cu tine oriunde mergi – la sala, la jogging, la scoala, la birou si asa mai departe. Sistemul lor de functionare este foarte simplu si tot ce ai de facut pentru a-ti asigura necesarul de apa zi de zi este ca atunci cand sistemul de avertizare te atentioneaza ca trebuie schimbate filtrele, tu sa nu amani operatiunea.

Chiar si schimbarea filtrelor la cana pentru filtrarea apei este o treaba usoara, care poate deveni rutina dupa prima incercare. Mai mult, aproape toate partile sticlelor si canilor filtrante pot fi spalate in masina de spalat vase, ceea ce iti usureaza munca si iti garanteaza ca produsul pe care il folosesti este intotdeauna curat si gata de folosit.

Sfatul producatorului este sa utilizezi mereu apa care este periodic verificata si care a fost declarata ca fiind potabila de catre furnizor. Filtrele sticlelor si canilor filtrante ar trebui schimbate cam la 4 saptamani, din cate am aflat din descrierile produselor de pe site-ul KitchenShop.ro. Desigur, timpul poate varia in functie de multi factori, insa sistemul de avertizare al canilor, de exemplu, va avea grija sa iti reaminteasca la timp ca trebuie inlocuite filtrele. In imaginea cu care am ilustrat acest articol poti vedea o cana filtranta cu o capacitate totala de 3,5 l, ideala pentru folosirea in casa.

M-as bucura sa aflu ca printre cei care imi citesc blogul exista persoane care aleg sa foloseasca ustensile si accesorii prietenoase cu mediul. Pentru a afla mai multe despre aceste cani pentru filtrarea apei, te invit sa intri pe site si sa vezi toate produsele pe KitchenShop.ro. De la electrocasnice de bucatarie, accesorii pentru gatit, diverse articole pentru casa, produse de curatenie si pana la produse pentru servirea mesei si a bauturilor, prepararea pastelor fainoase, depozitare si organizare, ba chiar si produse pentru activitati in aer liber, vei gasi de toate in acest magazin. Il recomand cu incredere.

By Vienela

Părerea ta e importantă pentru mine

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.