Calitate garantată la produsele de laborator oferite de Precisa

Când vine vorba de știință și procesare de teste, calitatea aparaturii predomină în căutările celor interesați. Erorile sunt acceptate doar atunci când vine vorba de oameni, deoarece greșeala este firească. Totuși atunci când apelăm la aparatură, greșelile nu se permit pentru că pot distruge munca a zeci de oameni de știință și a numeroase calcule.

Precisa este furnizor de aparatura si echipamente de laborator care pune accent pe calitate și menținerea unor standarde cât mai ridicate, de aceea colaborează cu cele mai bune companii din fiecare domeniu de aparatură de laborator în funcție de specializare. Printre acești furnizori se numără: Hach Lange pentru instrumente de analiză a calității apei, Hanna instruments pentru testere de Ph, RadWag pentru diferite tipuri de balanțe și multe altele de top.

Susținerea dezvoltării științei

Este foarte important ca testele din laborator să dea rezultatele corecte în vederea descoperirii de noi tratamente sau concluzii la experimente. Fără știință lumea ar sta în loc și toate bolile ar face ravagii printre noi.

Precisa.ro este alături de persoanele interesate și pune la dispoziție variante diverse prin care de la vârste fragede copiii pot descoperi o nouă pasiune. Piticii de azi pot fi oamenii de știință de mâine, de aceea este important să aibă materialele necesare.

Din acest motiv Precisa oferă categoria de materiale didactice unde se pot găsi microscoape didactice, care sunt printre cele mai interesante de utilizat la orele de știință, mulaje de anatomie, botanică, zoologie precum și truse didactice de chimie și biologie.

Calitate garantată la produsele de laborator oferite de Precisa

Calitate garantată la produsele de laborator oferite de Precisa

Servicii oferite și după achiziționare

Având în vedere dezvoltarea tuturor obiectelor auxiliare științei, tehnologiile avansate dau bătăi de cap deseori, așadar Precisa este alături de client încă de la achiziționare, până la momentele de după garanție. Deci oricând ai nevoie de ajutor.

Acest furnizor de aparatură de laborator se ocupă de livrarea produsului în funcție de costul acestuia și de asistență în vederea punerii în funcțiune al oricărui produs cumpărat. Echipă se ocupă și de instruirea cu privire la cum funcționează acesta și ajută clientul cu așa zisele ”actualizări” care apar pe parcurs. Adică oferă asistență în vederea implementării noilor tehnologii.

Precisa este furnizorul dedicat distribuției de produse de laborator în conformitate cu prevederile legale și actualizat la toate normele apărute cu privire la calitatea aparaturii, astfel, pentru încrederea mai mare a clienților a implementat un Sistem de Management al Calității care oferă această siguranță.

Mai multe detalii aici:

Contact:

+40 269 227 641 (Sibiu)

+40 232 256 250 (Iași)

+40 731 333 835 (Slatina)