Skip to main content

Căldură mare

Căldură mare, fraților! Toată lumea se plânge de asta, toată lumea suferă. Pe facebook, în autobuze, la serviciu, pe bloguri. Doar Sehașela e în continuare voioasă. Refuză să se lase afectată de valul de căldură care a acoperit pământul. În bunătatea ei fără de margini, maimuțica cu cercei transmite tuturor un mesaj emoționant:

“Munciți din greu? Aveți treburi de rezolvat prin oraș? Vă compătimesc sincer – din umbra dormitorului, unde canicula nu poate ajunge.”

maimutica cu cercei

Comments
 • Diana June 24, 2016 at 7:26 am

  🙂 Cred ca-s sora cu Sehasela! Doar ca eu nu stau in dormitor, ci in plin soare. Imi place caldura de numa-numa! Si la 40 grade la umbra as fi in elementul meu. Desigur, apreciez racoarea unei camere racoroase. 🙂
  Am si eu o maimutica asemanatoare (a mea e bej). E dintre cele care “striga” cand le apesi pe burta? 🙂

  • Vienela June 27, 2016 at 8:55 am

   Hi, hi, oricat ar fi de mare caldura, pe mine nu ma deranjeaza. Stii ce inseamna asta? Probleme in familie. Mihai al meu incepe sa se planga de cum sare temperatura de 15 grade. Cand eu vreau la plimbare, el simte ca il ia lesinul. Cand vrea el afara, eu am nevoie de trei cojoace. :)))
   Poate ca a vut candva mecanism pe burta, dar acum e supla, golasa. :))) Fiind jucarie SH (sehaș), e greu de aflat cine a fost candva. :)))

 • Caietul Cristinei June 24, 2016 at 7:48 am

  multa lume o invidiaza pe Sehașela, asta e clar! Sa nu pui poza cu ea pe facebook!

 • […] Singurul care ne priveste razand e Tao, asa si-a gasit el sa tina companie maimuticii Vienelei. […]

 • Cristian Stefan June 24, 2016 at 6:08 pm

  Sehașela este o ființă puternică, exemplu demn de urmat 🙂 Cel mai rău acum e să călătorești cu autobuzul. În rest, incercăm să evităm pe cât se poate expunerile la soare.

 • Dana June 26, 2016 at 6:33 am

  Te invit cu mare drag in Oltenia, unde nu se clatina nici frunza in pom. Sau, si daca bate vantul, ai senzatia ca te sufoci 🙂 Drept pentru care cei doi caini ai mei au decis – cu de la sine putere – ca gresia de pe hol este un loc de refugiu extraordinar. Si nu-i mai pot goni de-acolo decat pe la 8 – 9 seara 🙂

  • Vienela June 27, 2016 at 9:00 am

   As veni, pe cuvant, macar pentru a ma juca putin cu cateii tai si pentru a bea o cafea cu tine. 🙂 Bruno al meu sta numai pe gresia din baie. Pe hol si in bucatarie i se pare prea cald.

 • […] Singurul care ne priveste razand e Tao, asa si-a gasit el sa tina companie maimuticii Vienelei. […]

 • […] Singurul care ne priveste razand e Tao, asa si-a gasit el sa tina companie maimuticii Vienelei. […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.