Câinii au personalități diferite, ca și oamenii (chiar și în momentele intime)

Atât de haioși împreună, chiar dacă sunt diferiți ca ziua de noapte și ca albul de negru… Câinii au personalități diferite, ca și oamenii, după cum puteți vedea mai jos.

Bruno nu își lasă niciodată norocul în curte. El trebuie scos la plimbări lungi pe stradă. Onix, pe de altă parte, face treaba mare doar în curte, niciodată în afara spațiului pe care îl cunoaște.

Bruno se învârte în loc cinci minute până găsește poziția ideală pentru defecat. Onix știe din prima unde să stea, dar se oprește mereu la jumătate ca să se mute un metru mai departe, să-și lase norocul în două locuri.

Bruno îi dă drumul imediat ce găsește locul ideal. Onix trebuie întâi să alerge, să se joace, să mănânce toți găinații din curte și abia apoi să elibereze burta.

Ne puteți sprijini cumpărând produse pentru câini de aici – Bruno și Onix, câini cu personalitate, vă vor mulțumi în mod diferit, dar la fel de politicos și plăcut

Bruno preferă tufișurile. Onix alege întotdeauna locurile cu iarbă moale.

Bruno rămane vigilent chiar și în aceste momente intime. Ochii i se învârt stânga-dreapta permanent. Onix, pe de altă parte, rămâne cu ochii fixați pe ceva anume până când termină.

Bruno pleacă imediat de lângă locul faptei. Trebuie mereu să mă cert cu el, că nu așteaptă să strâng mizeria. Onixuța revine de câteva ori la locul faptei până strâng, să vadă ce a făcut.

Câini cu personalități diferite

A dormit Bruno în fotoliu 2 ani fără să se observe. Apoi a venit uscata asta și l-a făcut praf în câteva luni. Găurile mari nu se văd, că le-a acoperit cu propriul ei trup.

Cainii, ca si oamenii, au personalitati diferite

La fel s-a întâmplat cu jucăriile. Îi spuneam lui Bruno “distrugătorul”, fără să ne imaginăm că se poate și mai rău. Avea zeci, poate sute de jucării în casă. Unele în stare bună, altele puțin roase, că d-aia e câine, să roadă. Apoi a venit Onix. Am așteptat-o cu casa plină de jucării pentru câini, inclusiv multe noi, special cumpărate pentru ea.

A rupt tot. Pe unele le-a mâncat, la propriu. În prima lună, cum nu eram o clipă atenți, cum înghițea bucățele din jucării, fie că erau de plastic, din cârpe, de cauciuc etc. Nu mai există nici măcar o jucărie întreagă în casă. Ieri, de exemplu, ca să aibă cu ce să se joace în curte, le-am înnodat un tricou vechi, pe care soțul meu nu îl mai purta.

Tot ce îți trebuie pentru câinele tău poți comanda de aici (inclusiv soluție care îndepărtează mirosul de urină). Au mereu promoții atractive, iar livrarea este gratuită în toată țara

La masă. Bruno mănâncă boabele una câte una. Onix, în schimb, înghite de parcă vine sfârșitul lumii și trebuie să o prindă sătulă.

La somn. Bruno are mereu nevoie de pernă. Îi place să doarmă ca oamenii, cu capul mai sus decât restul corpului. Onix doarme întotdeauna cu capul atârnând în jos, fie că este în pat, fotoliu sau culcuș.

La joacă. Bruno este întotdeauna foarte atent să nu rănească pe cineva. Se oprește instantaneu dacă i se pare că a atins ceva/pe cineva. Onix calcă totul în picioare când aleargă. Deseori se întâmplă să fim în pat, citind sau uitându-ne la un film, și să ne trezim cu peste 20 de kilograme de câine că ne sare pe burtă, pe cap, pe unde se nimerește.

Dresaj. Bruno este cel mai încăpățânat câine din lume. Dacă nu vrea să facă un lucru, nu îl face și gata. Poți să îi dai cele mai bune recompense. Te poți preface că te superi. Nu îi pasă. Întoarce capul într-o parte, ca și cum nu te-a văzut, nu te-a auzit. Onix, în schimb, e cel mai ascultător cățel din lume. Ți se uită în ochi, încercând să ghicească ce vrei înainte ca tu să te exprimi în vreun fel.

Atât de diferiți ca personalitate, atât de dulci împreună

Câinii mei se completează unul pe altul. Alături de ei nu ne plictisim niciodată. După ce îi cunoști, nu îți rămâne decât să îi iubești din tot sufletul. Bruno, mascul ajuns la 5 ani și 7 luni, știe mereu ce vrea și face numai ce îi convine. Onix, puiuță de 10 luni fără 2 zile, îl caută permanent pe Bruno din priviri, ca să învețe ce are de făcut. Dar chiar și când el nu ascultă, ea ne face pe plac cu inima deschisă.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul acordat în timpul concursului! Câinii mei, ca și cei de la asociație, deși au personalități diferite, vă mulțumesc în același fel!

Frumosul meu Bruno a câștigat, cu ajutorul prietenilor, un concurs. Premiul a ajuns la niște căței amărâți din țară, la asociația Jurnalul unui Voluntar.

Cainii, ca si oamenii, au personalitati diferite

“Vă mulțumim tare mult și din suflet, Sas Vienela, Bruno și Onix, pentru cutia de bunătăți trimisă Blănoșilor! Vă mulțumim pentru că ați participat la concurs de frumusețe, ați îndemânat lumea să vă voteze și ne-ați donat premiul câștigat! Vă mulțumim pentru că sunteti fericiți și vă iubiți, pentru că de fiecare dată când ne întâlnim cu câte o postare fie pe Facebook, fie pe blog (vienela.ro) , zâmbim (și în suflet). Sunteți minunați și ne bucurăm că am participat și noi câte puțin la întregirea familiei.
Vă îmbrățișăm in gând pe fiecare și ne dorim tare mult să fiți toți sănătoși și voioși în fiecare zi.
Mulțumim! ❤️❤️❤️”

recompense caini

Câinii au personalități diferite, ca și oamenii. Ce îmi poți povesti despre câinele tău?