In viata fiecaruia dintre noi exista sau ar trebui sa existe macar o persoana care, indiferent ce am face sau nu am face, sa ne iubeasca si sa ne accepte asa cum suntem, sa ne sprijine si sa ne dea putere. Stiu, nu toti sunt atat de norocosi, iar multi dintre cei care au acest noroc nu stiu sa aprecieze. Sotul meu este unul dintre oamenii pe care ma pot baza orice as face, care ma sustine neconditionat si care lupta ca mie sa imi fie intotdeauna cald si bine. Recunosc, in ultimul timp nu am reusit sa ii arat cat de mult il iubesc si cat de mult apreciez ceea ce imi ofera. Tot el a fost cel care m-a incurajat si care mi-a dat impulsul necesar pentru a merge mai departe.

Poate ca a sosit momentul sa fac si eu un gest mic, un gest care sa ii arate ca imi este drag si ca ma gandesc mereu la el. Poate ca este momentul sa o las putin mai moale cu blogul si sa imi ofer mai mult timp pentru viata reala, mai ales cand sotul meu este acasa. Nu stiu daca imi voi permite anul acesta, insa visez, plina de optimism, la aceste cadouri gata pregatite, din care as putea alege ceea ce cred ca l-ar bucura mai tare. Imi imaginez cum s-ar trezi in dimineata de Craciun, cum ar cere rasfatat cafea si cum, stand pe fotoliu, si-ar arunca ochii la brad si ar vedea cadoul frumos ambalat.

img_0421

 

Ar sari ca ars, intrebandu-se al cui este si de unde a aparut cadoul Old Gold & Black, iar eu m-as bucura de bucuria lui. Parca il vad desfacand din ambalaj pixul Parker, cutia de praline Lindt- Swiss Luxury Selection, cutia de ceai Dammann Christmas Tea White, sampania Osterreich Gold Infuhr si cafeaua instant Davidoff. Sigur, ca orice femeie, fara sa imi dau seama am ales cadoul care ar fi de folos intregii familii, chiar daca destinatarul ar fi sotul meu. Spuneti voi, va puteti imagina ca ar bea singur ceaiul, cafeaua sau sampania? Eu nu imi pot imagina.

Sunt libera sa visez si sa lupt pentru ca visurile sa mi se implineasca. Poate nu astazi, poate nu maine, dar va veni o zi in care voi lua cu asalt site-ul borealy.ro si ma voi rasfata cu tot ce au mai frumos pe acolo. Imi voi rasfata familia si prietenii, oferindu-le cadouri dragute si voi privi incantata cum se bucura de ele.

Voua ce cadou v-ar placea sa primiti de pe acest site? Eu mi-as dori acest set de birou, conceput pentru oameni de afaceri, dar potrivit oricarui om care isi doreste un birou elegant.

set-cadou-birou-twested-base_1