Skip to main content

Cadouri perfecte

Pachetele stăteau frumos aliniate, ordonate pe categorii, așteptându-și rândul. Din când în când se auzeau șoapte: Mă va alege pe mine. Sunt cel mai potrivit. Ba pe mine, deoarece sunt cu adevărat special.
De ce nu pe mine, care sunt cel mai atrăgător? Femeia le asculta zâmbind. Le-ar lua pe toate, căci toate spun povești și toate sunt creatoare de amintiri unice, de neuitat. Deocamdată, caută un cadou cu suflet, umor și atitudine, un cadou care să se muleze perfect pe dorințele și pasiunile soțului ei, care își va serba ziua de naștere peste doar câteva zile.

Unde pot fi găsite cadourile perfecte? s-a întrebat ea, stând cu ochii deschiși în întunericul patului conjugal. Își dorea ceva cu adevărat special pentru soțul ei, un cadou cum nimeni nu îi mai oferise, dovadă că iubirea ei îi intuia dorințele. Până la ideea de a-i pregăti un cadou neperisabil, însă cu o încărcătură emoțională mare, nu a fost decât un pas. Auzise că există Cadouri Perfecte, vouchere-activități, așa că a coborât tiptil din pat și a căutat detalii pe internet. Surpriza a fost de proporții.

Cadouri perfecte nu înseamnă ceea ce își imaginează cei mai mulți oameni, adică un lucru oarecare, mai mult sau mai puțin frumos ambalat într-o cutie. Cadourile perfecte sunt acele cadouri ce rămân veșnic în amintire, marcând momente perfecte, scrijelindu-le în memorie cu zâmbet de fericire. Magazinul cadourilor perfecte nu este unul obișnuit, și-a spus încântată femeia. Se va baza pe experiența celor ce au gândit pachetele perfecte și va alege activitatea care i se potrivește cel mai bine soțului ei.

Tiroliana- un voucher cadou, o aventură extremă, într-un cadru mirific. Căci ce iubește soțul ei mai mult pe pământ, dacă nu muntele, cu măreția lui, cu misterul și emoția pe care sufletul său le percepe intuitiv, atunci când pășește apăsat pe potecile bătătorite sau mai puțin bătătorite, când luptă, pas cu pas, pentru a ajunge în vârf? Cadoul perfect ar fi chiar aventura de a se bucura și autocunoaște traversând ”obstacole naturale (zone abrupte, râuri, crevase etc) pe corzi sau pe cabluri, folosind tehnici de alpinism. Sentimentul inegalabil de libertate și forță extras din cucerirea spațiilor inaccesibile ale naturii este emblematic pentru acest sport”, spun specialiștii care au imaginat aceste pachete cadou.

tiroliana-voucher-cadou

Femeia zâmbește încântată și visează în continuare. Cadourile perfecte pot fi făcute oricând, cu o ocazie anume sau chiar într-o zi obișnuită. Pachetele cadou de vouchere-activități sunt gândite atât pentru bărbați, cât și pentru femei sau cupluri, și cuprind cam tot ce ar putea însemna pasiune și plăcere pentru anumite activități, cum ar fi pictura, echitația, raftingul, degustarea de vinuri, explorarea peșterilor, paintball-ul, sesiunile foto, zborul cu parapanta, cu avionul, cu balonul, masajele de reflexoterapie, cursurile de tango, schiul, o noapte pe yacht și multe, multe altele.

Voi ce cadou perfect, dintre aceste vouchere-activități, ați alege pentru cei dragi?

 

Comments
 • Radu Thor April 3, 2014 at 11:39 am

  Degustarea de vinuri, desigur. 🙂

 • Teodora Elena April 3, 2014 at 6:33 pm

  Sinceră să fiu, aș alege un zbor cu balonul, o sesiune foto, un zbor cu parapanta și echitație. 🙂 nici nu am pretenții :))

 • Adrian Manea April 3, 2014 at 9:06 pm

  Uau! Dacă aş primi cadou un pachet “Tiroliană” sau orice legat de munte aş fi cel mai încântat!

 • Constanta April 4, 2014 at 6:32 am

  Uite ca un voucher de reducere intr-un parc de aventuri cu tiroliene si altele de genul asta nu m-am gandit niciodata sa iau. Cred ca o sa incerc, nu mai departe de sfarsitul acestei luni o sa am de facut un cadou. Perfect.

 • […] provocare la gandire pentru urmatorii indivizi: VIENELA, PAUL, PROBIU, BELGIANCA, RUDOLPH, RAUL, CRONICARUL, ADRI, LUCIAN, si toti cei care se cred in […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.