Cadouri pentru ziua de naștere găsești câte vrei pe site-ul Complice.ro, i-am spus persoanei care, în urmă cu două zile, mi-a cerut sfatul. Tocmai descoperisem acolo o mulțime de idei bune pentru cadouri zi de naștere. Pe una dintre ele chiar mă pregătesc să o pun în practică, însă nu pot povesti pe blog deocamdată, ca să nu stric tot farmecul surprizei. Veți afla și voi, la timpul potrivit, ce fel de cadou zi de naștere am oferit unei persoane dragi. Îmi place să dăruiesc. Mă bucură mirarea din ochii celor ce primesc, la fel cum mă bucură orice cadou pe care îl primesc eu pe neașteptate, așa cum s-a întâmplat de curând cu cafetiera de care chiar aveam nevoie sau cu vizita la grădina zoologică a parcului Bucov, venită într-o zi când plănuisem să lenevesc la televizor. Cu vreun complice sau fără, acest soi de cadouri îmi place la nebunie și tare îmi doresc să pot oferi fiecărui om drag mie cadoul perfect, cel care să îi rămână în amintire întreaga viață.

Cadouri, zi de naștere, surprize neașteptate, bucurii îndelung plănuite… E greu să decizi ce își dorește altul, chiar și atunci când acel “altul” îți este foarte apropiat. Ține nu doar de cunoașterea omului și de imaginația ta, ci și de dispoziția celui care primește respectivul cadou, de așteptările pe care le avea. Cred totuși cu tărie că anumite cadouri sunt potrivite pentru oricine, la fel cum cred că intrând pe site-ul complice.ro vă puteți găsi inspirația, căci există acolo o mulțime de idei de cadouri, împărțite pe categorii (cadou zi de naștere, cadouri culturale, cadouri răsfăț, cadouri Crăciun, cadouri simbolice, cadouri pentru copii…)

“Viziune
Credem cu tărie că lumea va deveni cu atât mai frumoasă, cu cât oamenii sunt mai fericiți.
Misiune
Ne dorim ca prin serviciile pe care le oferim să conturăm cadrul ideal pentru ca oamenii să trăiască clipe de fericire atât dăruind, cât și primind cadouri.
Valori
Principalele valori care ne ghidează întreaga activitate sunt: satisfacția clientului, creativitate, flexibilitate, integritate, încredere, calitate.”

“Transmite-i urarea clasica de „La multi ani”, alaturi de un cadou aparte, cu emotie, de care sa isi aminteasca cu drag multi de ani de acum. In sectiunea „Cadouri Zi de nastere”, iti punem la dispozitie o gama variata de cadouri aniversare din care il poti alege cu usurinta pe cel potrivit pentru sarbatoritul sau sarbatorita ta.
Specilitatea noastra sunt surprizele frumoase, originale, in care destinatarul sa se bucure din tot sufletul, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi, suntem pregatiti pentru orice: de la cadouri deosebite de „zi de nastere” pentru femei, până la cadouri „zi de naștere” pentru soacre, nasi, fini si copii..
Suntem aici pentru tine!”

cadou