Mă apuc să caut prin sifonier, să fac un inventar,

Să îmi aleg un lucru, două, să-mi taie din amar.

De vrei, vino cu mine să ne-mbrăcăm modern,

Să fim surori în casă, la birou, pe stradă, etern.

Sandale dama Matar.ro. Văd multe modele,

Genti de seara elegante, lucrate din piele,

Pantofi cu varf ascutit, pregătiți pentru bal;

Sau poate chiar pentru femei ce vor să fie pe val.

Spui să aștept zilele de sărbătoare ale femeilor,

Sperând că voi primi cadoul dorit, fără să implor?

Cum? Orice obiect de dama este potrivit?

Orice ai cumpăra, femeia va spune că ai nimerit?

Da, chiar așa, internetul ascunde o mulțime de lucruri interesante, plăcute ochiului, obiecte la care fiecare femeie visează în secret, sperând ca iubitul să i le ofere în loc de ghiocei, de mărțișor, de orice altceva se oferă pe 1 și 8 Martie. Nu spun că nu sunt frumoase mărțișoarele, nu spun să nu ducem tradiția mai departe, dar mă gândesc că niciodată nu este suficient.

Tu, bărbat, nu te poți prezenta de 8 Martie în fața iubitei cu un simplu mărțișor, la fel cum eu nu mă pot duce la mama sau la soacra mea pe 1 Martie doar cu o zambilă. Nici măcar dacă ești femeie, și singură în aceste zile de sărbătoare, nu poți renunța la plăcerea de a despături un cadou, de a-ți oferi ceva ce îți doreai de mult.

Cum se alege un cadou? Simplu, extrem de simplu. Femeile au un cod al lor, prin care transmit informația, pentru cei ce au ochi de văzut și urechi de auzit. O privire lungă spre un obiect vestimentar, un oftat prelung, teatral, ”scăpat” atunci când admiră o pereche de pantofi sau o geantă, poveștile despre vecina, colega, verișoara care tocmai a primit obiectul la care și ea visa de mult, sunt semne clare, care vă pot spune ce să îi oferiți cu ocazia zilelor de 1 sau 8 Martie.

Trebuie doar să fiți atenți la aceste semne. Veți știi exact ce își dorește și ce speră să primească. Nu le răpiți femeilor această nevinovată plăcere!