Este primul an în care nu mă mai panichez în apropierea sărbătorii de Paşte, primul an în care nu mă mai întreb pe ultima sută de metri ce cadouri să cumpăr pentru cei dragi, aşa cum făceam în anii trecuţi. Am căpătat  încredere în mine, am învăţat să valorific informaţiile primite şi să mă ghidez după ceea ce îmi dictează inima. Anul acesta, inima mea spune că printre cele mai potrivite cadouri pe care le poate aduce iepuraşul de Paşte sunt cosmeticele.

Mi-am făcut deja o lista (destul de mică), în care am notat numele prietenilor care vor primi cadouri de la iepuraş. De ce m-am gândit la cosmetice şi nu la orice altceva? Poate pentru că eu mă bucur atunci când primesc o cremă, un gel, un ulei sau o mască pentru ten. Mă bucur atunci când produsul este de calitate, când pot testa ceva nou sau îmi pot împrospăta produsele de pe etajerele din baie. Mi s-a întâmplat să primesc de la prietene cadouri care conţineau mai multe produse şi să îmi dau seama că mi se potriveau chiar mai bine decât cele cu care eram obişnuită. Le recomand bărbaţilor să nu se uite la bani, măcar cu această ocazie. Orice femeie s-ar bucura să primească setul de cosmetice Mary Kay Botanical Effects, care conţine o cremă hidratantă, un demachiant emulsie, o mască şi un spray, toate pentru ten sensibil.

 

mary-kay-botanical-effects-set-cosmetice-iv___4

 

Domnilor, puteţi lua în calcul şi seturile de machiaj, pentru că doamnele nu au niciodată suficiente, după cum probabil aţi aflat deja. Mereu apar altele mai frumoase, mai bune şi într-o paletă mai largă. Aici aş recomanda Makeup Trading Complete Face Palette de pe aoro.ro, care are o mare varietate de culori, ceea ce va face ca doamna să aibă de unde alege.

Să nu uităm că şi bărbaţii au nevoie de îngrijire. Cadourile pentru ei sunt chiar mai uşor de găsit. Nu sunt la fel de pretenţioşi precum femeile şi când se gândesc la îngrijire, primul lor gând zboară spre felul în care le stă părul (cel puţin la mine în casă aşa se întâmplă când ies băieţii de la duş). Tocmai acesta este motivul pentru care mă gândesc să le ofer cadou un set de cosmetice Rene Furterer Volumea, care conţine un balsam cu aroma de citrice şi trandafir şi are în compoziţie insulină (regenereaza părul) şi extract natural de roşcovă (conferă părului fin un volum de durată).

 

rene-furterer-volumea-set-cosmetice-i___3

 

Atât pentru doamne, cât şi pentru domni, puteţi comanda aparate de coafat profesionale, care nu deteriorează firul de păr. Puteţi opta pentru maşini de tuns, plăci de îndreptat părul, ondulatoare sau uscătoare de păr. Pentru a mulţumi întreaga familie, vă recomand uscătorul de păr Babyliss Pro Dryers SL ionic, care ajută părul să nu se electrizeze.

Ştiţi de ce mi se par cosmeticele şi parfumurile cele mai potrivite cadouri? Pentru că fiecare om cumpără aşa ceva, fiecare om le foloseşte, deci nu vor rămâne uitate într-un sertar. Este un fel de 2 in 1. Fac un gest frumos, care va aduce bucurie persoanelor din lista iepuraşului şi în acelaşi timp ofer ceva folositor. Pentru băieţii mei voi cumpăra din seturile cadou doar Paco Rabanne 1 Million, care conţine o apă de toaletă şi un spray.

Vă doresc să găsiţi cele mai potrivite cadouri pentru apropiaţii voştri şi să vă bucuraţi de sărbători alături de ei!