Probabil din cauză că în ultimul timp am scris multe articole despre cadouri de Crăciun, pe blogul meu sosesc tot mai mulţi vizitatori trimişi de google în căutare de idei, de informaţii, de imagini care să îi ajute să facă bucurii celor dragi. Am avut şi eu partea mea de cadouri în această iarnă, deşi nu ştiu cât am fost de cuminte. Moş Crăciun chiar există şi a trimis mulţime de spiriduşi la mine, să mă faca fericită. Vă voi povesti mai pe larg într-un articol viitor despre surprizele pe care le-am avut, mai ales că una dintre ele mi-a adus lacrimi în ochi.

Am primit cele mai diversificate cadouri, de la bomboane de ciocolată şi până la ţuică bătrână, de la cărţi şi până la bijuterii. Aseară, când am reuşit să ne terminăm treburile prin casă şi să ne liniştim puţin, Mihai al meu, mai în glumă, mai în serios, mi-a spus că a dus la gunoi o mulţime de cutii, de parcă moşul ar fi răsturnat întregul sac la noi în casă. Apoi m-a întrebat cum de nimeni nu s-a gândit să îmi trimită cadou şi nişte lenjerii de pat, că doar ele ne mai lipsesc acum, pentru ca totul să strălucească de curăţenie şi să miroasă a nou prin casă.

I-am spus că înainte oamenii obişnuiau să îmbine utilul cu plăcutul şi că ai mei primeau des lenjerii de pat cadou, însă acum pare că este la modă să oferi lucruri drăguţe, dar fără valoare practică. Cu toate astea, eu am primit multe daruri utile şi consider că sunt oameni care încă se mai bucură atunci când primesc o lenjerie de pat, un set de pahare care să le înlocuiască pe cele descompletate, o pătură pufoasă sau un mixer bun (asta pentru că aseară, în timp ce pregătea Ionuţ cremele pentru tort, mixerul nostru a început să scoată fum pe nas).

Discuţia avută cu soţul meu, care mi-a spus că el s-ar bucura mai mult dacă ar primi ceva util, în loc să primească lucruri drăguţe, dar fără utilitate, m-a făcut să mă gândesc la o completare a lepşei aruncate în online de Alexandru.

Voi ce dăruiţi de Crăciun? Ana-Maria, Andra, Adriana, Radu, Kadia, Alina, Pinky, Dana, Raluca, Alma