Cadou pentru Valentine’s Day

Încă nu te-ai decis ce cadou să îi oferi fiinţei iubite când toţi îndrăgostiţii vor sărbători Valentine’s Day? Ai vrea un cadou valoros, reprezentând chiar inimioarele atât de căutate în ziua Sfântului Valentin? Dacă răspunsul este da, ai nimerit în locul potrivit. Te pot îndruma imediat spre locul de unde exista sansa de a câştiga un pandant de aur de 14 K în formă de inimă, cu care să faci fericită persoana care îţi este dragă. Este vorba despre oferta specială pe care site-ul lenjeriipat-outlet.ro o are până în data de 12 februarie 2015.

Ce trebuie să faci? Cumpără în perioada 1-12 februarie produse din promoţia 1+1 gratis şi intri automat în concurs. Câştigătorii vor fi anuntaţi în data de 13 februarie, iar premiile le vor primi chiar de ziua îndrăgostiţilor prin curierat rapid. Care sunt avantajele? În primul rând faptul că te alegi cu lenjerii de pat de bună calitate, cu modele atrăgătoare, plătind un set şi primind două. În al doilea rând, ai şansa de a primi un pandant de aur de 14 K pe care să îl oferi cadou persoanei iubite, unui Valentin ce îşi serbează onomastica sau pur şi simplu să îl opreşti pentru tine.

Eu am pus ochii pe nişte lenjerii de pat din categoria bumbac satinat (şi ele aflate în promoţia 1+1 gratis), cu un model elegant şi simpatic în acelaşi timp. Le voi comanda chiar astăzi, pentru a mă asigura că îmi ofer o şansă la concursul organizat de site-ul lenjeriipat-outlet.ro (ceea ce va doresc si voua!). Pachetul conţine:

-cearceaf pilota 200×230 cm
-cearceaf de pat 220×250 cm
-fata de perna (2 buc.) 70×70 cm

Dimensiunile pot varia cu ±5cm

Intretinere:
-nu se folosesc inalbitori chimici
-se spala la 30°C automat
-se calca la max 130°C

lenjerii de pat bumbac satinat

 

 

8 thoughts to “Cadou pentru Valentine’s Day”

  1. E o ofertă avantajoasă, eu chiar trebuie să iau niște lenjerii de pat noi. Aș vrea, însă, niște culori mai potolite.
    M-am uitat chiar acum pe site-ul indicat de tine și am văzut vreo două-trei care mi-ar conveni.
    Mulțumesc pentru informații ! :)

Părerea ta e importantă pentru mine