Cabinet stomatologic modern in Alba Iulia

Este foarte greu sa iti gasesti cabinetul stomatologic potrivit, unde sa primesti cele mai bune servicii la preturi corecte. De cate ori nu ati auzit oameni plangandu-se ca dentistul nu a facut treaba buna sau ca un banal serviciu stomatologic a costat o mica avere? Ei bine, cele mai bune recomandari vin de la actuali sau fosti pacienti care au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat.

Mergand pe acest principiu, vreau ca astazi sa va recomand un cabinet stomatologic modern in Alba Iulia. Una dintre cele mai bune prietene ale mele locuieste de aproximativ trei ani in Alba Iulia, iar de curand mi-a povestit ca a avut nevoie urgenta de serviciile unui dentist. Din pura intamplare a nimerit la acest cabinet stomatologic si mi-a spus ca nu va mai merge niciodata in alta parte cand va avea probleme.

Clinica stomatologica Creative Dentline este una dintre cele mai moderne clinici din zona. Aparatura folosita este de ultima generatie, lucru pe care pacientii il apreciaza maxim, dupa cum este si normal. In aceeasi incinta puteti gasi cam tot ce ar putea avea nevoie o persoana care merge la dentist: cabinet de radiologie, laborator de tehnica dentara si cabinet stomatologic, desigur. Asta inseamna ca nu trebuie sa mai mergeti de colo-colo pentru a afla ce problema aveti si pentru a o rezolva, bine-nteles.

Standardele de igiena in intreaga clinica stomatologica sunt ridicate la cel mai inalt nivel, un nivel occidental, dupa cum obisnuim noi sa spunem, asa cum ar fi normal sa se intample in oricare unitate medicala din Romania.

Medicii specialisti care lucreaza la clinica stomatologica Creative Dentline din Alba Iulia participa ori de cate ori au ocazia la cursuri si conferinte de specialitate pentru a fi la curent cu tot ceea ce este nou si pentru a deveni tot mai buni cu fiecare noua zi. De toate cunostintele lor, acumulate in ani de studiu si de munca intensa, beneficiaza pacientii care au parte de cele mai bune servicii stomatologice din Alba Iulia.

Dar sa vedem despre ce fel de servicii este vorba, caci toate sunt complexe si facute la cele mai inalte standarde.

  • Terapie gingivala cu laser – aceasta se foloseste in cazul parodontozei pentru a indeparta tesutul gingival bolnav, placa bacteriana si tartrul dentar. Laserul dentar mai poate fi folosit ca sa izoleze ulcerele aftoase si pentru sectionarea frenurilor. Pe scurt, terapia gingivala cu laser este utilizata pentru chirurgia tesuturilor moi. Datorita acestei tehnologii, medicul poate lucra cu o precizie mult mai mare, ceea ce aduce mari avantaje pacientilor.
  • Ortodontie. Aceasta specialitate se ocupa de problemele aduse de pozitionarea defectuoasa a dintilor pe maxilar si mandibula. Medicul ortodont este specialistul care incearca sa previna si/sau sa trateze defectiunile de pozitionare a danturii. Exista o multime de feluri de aparate dentare care, daca sunt utilizate corect, duc la indreptarea si corectarea pozitiei dintilor in gura. Desigur, de acest aspect se ocupa un medic specialist, care decide ce fel de aparat dentar este necesar in functie de gravitatea situatiei fiecarui pacient in parte.
  • Pedodontie. Aceasta este specialitatea care se ocupa de ingrijirea dintilor la copii. La clinica stomatologica Creative Dentline din Alba Iulia puteti beneficia de servicii de specialitate pentru profilaxia si tratamentul dentitiei temporare, dar si a celei permanente la adolescenti. Mai mult, copiii vor fi invatati de mici cum sa isi ingrijeasca dantura pentru a o putea pastra sanatoasa cat mai mult timp posibil.
  • Implantologie. Aceasta este probabil cea mai noua ramura a stomatologiei si tot mai apreciata de oameni care opteaza pentru inlocuirea unui dinte lipsa cu un implant dentar de buna calitate. Tratamentul se face in mod personalizat si poate dura cateva luni sau chiar un an, in functie de anumiti factori. Numai medicul specialist poate decide care este cea mai bun tratament pentru fiecare pacient in parte. Trebuie sa stiti ca aceasta procedura medicala nu este deloc dureroasa deoarece se realizeaza sub anestezie.
  • Chirurgie orala. Oricare dintre tratamentele care necesita chirurgie poate fi realizat la clinica stomatologica Creative Dentline din Alba Iulia. Fie ca este vorba despre o extractie dentara, chirurgie plastica gingivala, indepartarea unui chist sau a unei pungi cu puroi, totul se face in incinta clinicii, in cele mai curate si sigure conditii.
  • Protetica dentara. Materialele folosite pentru protezele dentare mobile sau clasice, pentru coroane si punti dentare, ca si pentru protezele cu sisteme speciale de prindere sunt de cea mai buna calitate si de ultima generatie. Fie ca va doriti o lucrare din materiale nobile, seminobile, compozit sau ceramica dentara, veti putea sa va bucurati de ea apeland la clinica stomatologica Creative Dentline din Alba Iulia. Atentie! Persoanele care sunt deja pacienti ai clinicii vor avea mereu prioritate in realizarea lucrarilor dentare.
  • Endodontie sub microscop. Prin aceasta tehnica dintele afectat poate fi salvat, iar pacientul scapa de durerile insuportabile care l-au chinuit. Endodontia sub microscop urmareste curatarea canalelor, obturatiile de canal sau scoaterea nervului.
  • Estetica dentara. Tot mai multe persoane se prezinta la clinica stomatologica pentru a solicita asemenea servicii, deoarece albirea profesionala a dintilor si/sau instalarea unor fatete ceramice pot schimba intreaga infatisare, zambetul si pot reda omului increderea in sine.
  • Profilaxie si cosmetica dentara. Aceasta ramura a stomatologiei se ocupa de prevenirea diverselor afectiuni dentare prin verificarea periodica facuta la cabinetul stomatologic. Astfel pot fi prevenite durerile dentare, cariile si afectiunile parodontale. Controlul periodic este necesar si in cazul celor care au punti, coroane sau proteze care trebuie curatate pentru prelungirea perioadei de viata a acestor proteze.

Pentru mai multe informatii puteti folosi datele de contact ale clinicii Creative Dentline din Alba Iulia:

Telefon: 0358 401 539
Adresă: Strada Mihai Eminescu, nr. 17 (53.47 km) 510104 Alba Iulia
Program: L-V: 09:00 – 20:00
Email: programari@creativedentline.ro