Se utilizeaza pentru a prepara apa calda menajera si se intalnesc in locuintele a tot mai multi romani. Panourile solare presurizate constituie o solutie prietenoasa cu mediul si la indemana in acest sens, alternativa pe care si tu o vei considera mai practica si potrivita locuintei tale.

Acest tip de panouri sunt constituite din rezervor si tuburi vidate de tip heat pipe. Acestea din urma sunt responsabile de preluarea energiei termice a soarelui, pe care ulterior o transfera in apa continuta de rezervor.

Isi indreapta atentia asupra categoriei sistemelor presurizate cei care doresc sa le utilizeze pe tot parcursul anului. Acesta este un aspect ce face diferenta intre modelele acestea si cele nepresurizate, care trebuie sa fie instalate la inaltime pentru a oferi consumatorului presiunea necesara.

Bricolaj Market este distribuitor renumit de panouri solare, atat presurizate, cat si nepresurizate, prezentand caracteristici dintre cele mai variate, deci potrivite pentru orice nevoie. Vine cu solutii adaptate locuintei tale si iti ofera asistenta si consultanta de care ai nevoie pentru a realiza cea mai potrivita alegere. Vorbim despre o investitie mare, deci ai nevoie de siguranta ca ai ales bine.

Panourile solare presurizate Heat Pipe

O alegere corecta este o alegere documentata, informata, in deplina cunostinta de cauza. Portofoliul site-ului www.bricolakmarket.ro te intampina cu solutii numeroase, presupunand panouri Heat Pipe cu instalare usoara, care nu necesita intretinere, deci nu ai costuri suplimentare. Nu utilizeaza energie electrica, exceptia facand-o rezistenta electrica din dotarea lor. Avantajul lor este ca iti asigura un randament inalt si ca nu mai ai griji legate de costurile curentului, facturi etc.

Te poti orienta dupa caracteristicile mentionate pe site-ul mentionat pentru a alege tipul de panou solar corespunzator. Au presiunea de lucru maxima de 6 bar, rezervorul este realizat din boilerul interior din otel inox, carcasa de asemenea, iar suportul ce sustine panoul din acelasi material cu garnitura de etansare.

Sistemul dispune de izolatie termica inalt calitativa, reprezentata de spuma de poliuretan, ce prezinta o grosime de 55 mm. Este vorba despre categoria ce vizeaza panouri solare presurizate Sontec. Alte informatii despre care afli pe site sau despre care poti intreba specialistii se refera la racordul de intrare – iesire a apei menajere, temperatura maxima de lucru a boilerului, accesoriile obligatorii si altele asemenea.

Tuburile panourilor lucreaza in independenta. De asemenea, gasesti pe site-ul Bricolaj informatii privind caracteristicile tehnice ale acestora. Tubul heat pipe este realizat din cupru cu puritate de 99,93%, sudarea fiind realizata prin aliaj de argint. In dreptul fiecarui produs afli toate informatiile despre diametrul tubului, lungimea acestuia, grosimea sticlei sale, materialul sticlei de asemenea, dar si despre coeficientul de emisie si absorbtie, despre vacuum, greutate, rezistenta in caz de grindina.

Raporteaza-te si la necesarul de apa calda menajera pentru a stabili o dimensiune potrivita a boilerului. Bricolaj Market iti ofera optiuni variate, incepand de la 115 litri la 400 litri, atat marca Sontec, cat si Gabe, Blautech, Ferroli etc. Intra aici si descopera solutia care se pliaza cel mai bine necesarului de apa calda menajera al locuintei tale.