În urmă cu doar câțiva ani am aflat de la nepoțica mea despre brățările prieteniei și, încântată de modelele văzute pe internet, am încercat să fac și eu măcar una. Am ales o împletitură de alb, negru și verde închis. După nici doi centimetri de brățară (la care am muncit mult, parcă prea mult), mi s-au încurcat firele și s-a ales praful de opera mea de artă. Mi-a părut rău mai mult pentru soțul meu, care se și vedea purtând bratari barbati lucrate cu dragoste chiar de către partenera sa de viață. Nu a fost să fie, așa că am ales să îi comand de pe internet câteva bratari Rudraksha autentice, mai potrivite pe mâna unui bărbat decât cele pe care plănuiam eu cândva să le fac.

Nu știu dacă ați remarcat, însă e la modă ca bărbații să poarte brățări. Unii optează pentru brățări bărbatești cât mai simple, alții pentru brățări Rudraksha autentice, iar alții aleg chiar să poarte mai multe în același timp. După cum spune o bună prietenă, niciodată nu avem destule brățări, așa că vă invit în magazinul online bratari-handmade.ro pentru a descoperi un mic univers în care orice persoană ce apreciază lucrurile făcute manual, cu talent și migală, își poate găsi podoabele potrivite. În spatele acestor minunate brățări stă o poveste de viață impresionantă, o poveste pe care o puteți citi chiar pe site, pentru a înțelege mai bine cât de mult ne poate influența și schimba un lucru aparent mărunt, așa cum sunt brățările handmade.

Despre brățările Rudraksha am aflat abia de curând, când unul dintre colegii fiului meu s-a lăudat că și-a cumpărat așa ceva la un preț foarte bun. Curiozitatea m-a împins să cer amănunte și în acest fel am descoperit că Rudraksha (numit și Copacul lui Dumnezeu) înseamnă în limba sanscrită Ochiul lui Rudra. Pentru cei care nu știu, Rudra este unul dintre numele lui Shiva, zeul hindus al ființelor vii. Se spune că brățările care sunt lucrate cu semințe de Rudraksha aduc purtătorului o stare de bine pe toate planurile, îi redau încrederea în sine și îl ajută să scape de stresul cotidian. Chiar și pentru cei care nu cred în puterea acestor brățări Rudraksha eu consider că respectivele brățări ar putea fi potrivite, căci forma, aspectul și culoarea semințelor de Rudraksha sunt deosebite și de efect. Tocmai din acest motiv i-am cumpărat și soțului meu. Urmează să îmi cumpăr și eu.

Dacă vă place să purtați brățări, vă sfătuiesc să intrați pe site-ul bratari-handmade.ro. Veți găsi acolo brățări bărbătești, brățări pentru doamne, brățări Rudraksha autentice, brățări din piele, dar multe alte podoabe (cercei, coliere, brățări pentru copii, brățări foarte ieftine etc).