Aseară am fost la primul meu blogmeet, adică la prima mea întâlnire cu bloggerii din Ploieşti. Vă miraţi sau nu, am fost singura fată vreo 15 băieţi,   dar nu m-a deranjat nici o clipă această situaţie.

Ne-am întâlnit la un bar din centrul oraşului. Pentru că erau mulţi băieţi, eu nu cunoşteam pe niciunul şi mai sunt şi cam timidă, am stat mai mult să îi ascult, să îi pot cunoaşte şi înţelege.

Per total m-am simţit bine, am aflat câteva “secrete” despre blogging de la Kriogen, am râs la glumele lui George, am ascultat cu atenţie planurile de viitor ale lui Ionuţ Urzeală.

Din păcate, pe cei mai mulţi dintre ei nu ştiu cum îi cheamă sau ce bloguri deţin, aşa că nu pot spune nimic despre ei. Singurii pe care i-am mai remarcat au fost Vali, Tibi, Ctl şi iar Vali. :))

Au fost şi chestii care nu mi-au plăcut prea mult şi le voi spune aici, chiar cu riscul de a nu mai fi chemată altădată: boxele aşezate chiar deasupra noastră, care nu ne permiteau să auzim mare lucru din ceea ce se vorbea, faptul că mulţi au stat cu telefoanele sau laptopurile în braţe, soarele care m-a bătut o ora în cap, dar mai ales că nu au fost alese subiecte comune de discuţie. Locaţia nu permitea discuţii decât cu vecinii din stânga, dreapta sau din faţă, iar mutatul din poziţia ocupată era o adevărată aventură.

După trei ore am decis că a fost de ajuns pentru o primă întâlnire.

PS: Din nu ştiu ce motiv, nu pot intra pe blogurile unora, aşa că linkurile le voi pune când îşi revine calculatorul.

UPDATE: Am furat de la Bogdan numele celor pe care i-am cunoscut aseară. Deci, participanţi la blogmeet au fost Saramon, Bogdănelu, Ionuţ Urzeală, Waven, Kriogen, Vali Ovidiu, George, Cătălin, Tibi, Adiţă, Dragos, Silviu şi Alin.