Skip to main content

Blogging- ce este leapsa, se fac bani

Leapşa are doua întrebari: M-am apucat de blogging din plăcere sau pentru bani? Ce este leapsa in blogging?
      Mereu mi-am dorit să-mi fac un jurnal, dar ideea de a avea un loc unde să împărtăşesc cu alţii gândurile mi se pare mult mai bună. Am citit câteva bloguri şi am văzut lepşele, care mi-au plăcut foarte mult. A fost un alt motiv pentru care m-am hotărât să-mi fac blog. Acum sunt oarecum dependentă de blogul meu, aş sta toată ziua la calculator, doar de dragul lui.
      Mult timp n-am avut nici cea mai vagă bănuială că din blogging se pot face bani. Nici acum nu cred că sunt prea multi care câştigă din asta. Şi nu îmi este foarte clar cum se pot câştiga bani. Dacă voi ştiţi cum s-au îmbogăţit alţii din blogging spuneţi-mi şi mie, să nu mor proastă.
      Această leapşă poate fi luată de oricine doreşte să ne împărtăşească motivele pentru care şi-a făcut blog.

Pentru cei care vor sa stie ce este leapsa: leapsa este o joaca intre bloggeri, menita sa ne ajute sa ne cunoastem mai bine si sa punem link unul spre celalalt pentru a ne ridica Page Rank-ul. Cineva propune o tema sau un set de intrebari, nominalizeaza niste bloggeri, iar ei, la randul lor, trebuie sa scrie pe acea tema sau sa raspunda intrebarilor, apoi sa dea leapsa mai departe altor bloggeri, punand link spre blogul celui care l-a nominalizat si spre bloggerii carora le transmite leapsa.

Intre timp am aflat ca se fac bani din blogging, am castigat si eu si sper sa pot castiga in continuare… 🙂

Comments
 • Zdwuby April 24, 2012 at 11:10 am

  Sunt diverse motivele prin care se obtin bani cu ajutorul blogului..un inceput ar fi contul adsens…sau prin scrierea de diverse articole pentru companii ce sunt dispuse sa plateasca…sau concursuri:p

 • Florin Ruşanu April 24, 2012 at 1:09 pm

  Relax, nu s-ambogăţit nime' din blog. Unii au venituri decente şi atât. Da' până acolo e mult de lucru 🙂

 • Radu April 24, 2012 at 5:19 pm

  Incercarea moarte n-are !
  Daca vrei sa cumperi ceva de la emag roaga un prieten apropiat sa o faca prin click pe blogul tau 🙂

 • vienela April 25, 2012 at 5:28 am

  Adsense mi-a aprobat contul dupa doua luni, dar nu cred ca de acolo ar putea veni prea multi bani. In doua zile am facut 0,04 euro.:)))))Campaniile cu premii mari sunt pentru cei cu trafic mare,nu pentru incepatori. Tu faci bani cu blogul?

 • vienela April 25, 2012 at 5:33 am

  :)) Nu mi-ar fi stricat cativa lei, cat sa-mi platesc factura la romtelecom. :))))) BobbyVoicu, visurat si inca vreo cativa…cica au facut de-o masina, doua,sase. 😮

 • vienela April 25, 2012 at 5:34 am

  Tu nu ai nevoie de un laptop, un aparat foto sau ce mai au aia pe acolo de vanzare? :))

 • Gabi April 25, 2012 at 7:36 am

  Ce am castigat eu din blog mai important: prieteni

 • vienela April 25, 2012 at 7:42 am

  Gabi, ti-ai facut prieteni virtuali sau i-ai cunoscut si in offline?

 • Gabi April 25, 2012 at 8:13 am

  Ambele situatii

 • Zdwuby April 25, 2012 at 12:13 pm

  Nu fac, dar nici cand mi'am facut blogul nu am avut acest scop in minte si nici acum nu'l am..bineinteles daca as castiga ceva nu as refuza, dar nu ma bazez pe asta…cum am zis si cand am completat si eu aceasta leapsa…mi'am facut blogul din curiozitate, din dorinta de a'mi descarca oful si de a cunoaste persoane noi:) si pe principiul asta merg si acum la aproape un an de la intrarea in blogosfera:)

 • vienela April 26, 2012 at 7:23 am

  Am observat ca e o mare diferenta intre cei care fac bani cu blogul si cei care sunt axati doar pe scrisul de placere. Multi ani inainte si succes!

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.