Leapşa are doua întrebari: M-am apucat de blogging din plăcere sau pentru bani? Ce este leapsa in blogging?
      Mereu mi-am dorit să-mi fac un jurnal, dar ideea de a avea un loc unde să împărtăşesc cu alţii gândurile mi se pare mult mai bună. Am citit câteva bloguri şi am văzut lepşele, care mi-au plăcut foarte mult. A fost un alt motiv pentru care m-am hotărât să-mi fac blog. Acum sunt oarecum dependentă de blogul meu, aş sta toată ziua la calculator, doar de dragul lui.
      Mult timp n-am avut nici cea mai vagă bănuială că din blogging se pot face bani. Nici acum nu cred că sunt prea multi care câştigă din asta. Şi nu îmi este foarte clar cum se pot câştiga bani. Dacă voi ştiţi cum s-au îmbogăţit alţii din blogging spuneţi-mi şi mie, să nu mor proastă.
      Această leapşă poate fi luată de oricine doreşte să ne împărtăşească motivele pentru care şi-a făcut blog.

Pentru cei care vor sa stie ce este leapsa: leapsa este o joaca intre bloggeri, menita sa ne ajute sa ne cunoastem mai bine si sa punem link unul spre celalalt pentru a ne ridica Page Rank-ul. Cineva propune o tema sau un set de intrebari, nominalizeaza niste bloggeri, iar ei, la randul lor, trebuie sa scrie pe acea tema sau sa raspunda intrebarilor, apoi sa dea leapsa mai departe altor bloggeri, punand link spre blogul celui care l-a nominalizat si spre bloggerii carora le transmite leapsa.

Intre timp am aflat ca se fac bani din blogging, am castigat si eu si sper sa pot castiga in continuare… :)