Sunt sigură că mulţi dintre voi se întreabă ce se mai aude cu campania vALLuntar 2, despre care am tot scris pe aici. Campania s-a încheiat pe data de 23 martie, dar eu am aşteptat  rezultatele numărătorii, pentru a vă spune exact care este bilanţul. Aşadar, campania a avut succes. S-au citit 522 de cărţi, s-au adunat 10607 comentarii şi se vor planta 632 de copaci.

elefant.ro

Campania şi-a propus să promoveze lectura şi voluntariatul. Îmi place să cred că a reuşit, că oameniilor le-au plăcut cărţile primite şi că îi vor încuraja pe alţii, la rândul lor, să citească. Sper din toată inima că se vor aduna destui voluntari sâmbătă, 6 aprilie, la Snagov, începând cu ora 9,00, pentru a da o mână de ajutor la plantarea puieţilor de stejar roşu, puşi la dispoziţie de către ROMSILVA.

Au fost bloggeri care au ales să îşi planteze singuri copacii, dar tot rămân destui pentru la Snagov. Echipa editurii ALL pune la dispoziţia celor interesaţi transport din Bucureşti şi instrumente de lucru. Vor fi acolo şi specialişti de la ROMSILVA. Găsiţi detalii pe blogul editurii. Mă bate gândul să dau şi eu o mână de ajutor, deşi ştiu de pe acum că îmi va fi cam greu de la Ploieşti.

Ce mi-a plăcut la această campanie? Mi-a plăcut faptul că am avut posibilitatea de a citi câteva cărţi care îmi făceau cu ochiul, să citesc recenzii ale unor cărţi de care nu auzisem până atunci şi să cunosc mulţi bloggeri, pe care sper să am timp să îi mai vizitez. În afară de toate astea, mult de tot mi-a plăcut faptul că cititorii mei sunt oameni sinceri, care nu s-au sfiit să îşi spună părerea despre cărţile alese de mine, despre scriitori sau despre recenziile făcute.

Mă bucur că nu am primit doar comentarii sterpe sau elogioase, că aşa cuvintele cititorilor mei vor ajunge la editură, că vor putea afla ce gândeşte “piaţa”. Cu ajutorul vostru am reuşit să strâng neaşteptat de mulţi copăcei. Vă mulţumesc încă o dată tuturor! Mulţumesc Editurii ALL, care mi-a permis să particip la această campanie! Şi o aştept pe următoarea… :))