Încă din cele mai vechi timpuri, omul a căutat să se împodobească, să își sporească frumusețea și să își expună opulența purtând bijuterii. La început, acum zeci de mii de ani, ele erau făcute din dinții animalelor, din scoici, chihlimbar și perle, iar mai târziu bijuteriile au început sa fie lucrate din metal și sticlă. Nevoia omului de a purta podoabe nu a fost estompată de trecerea timpului, ba chiar a crescut progresiv, făcând ca astăzi fiecare dintre noi să caute, să aleagă și să cumpere tot ce apare mai nou, mai bine lucrat, mai elegant.

Prima întrebare care ne vine în minte, atunci când ne gândim să achiziționăm o bijuterie care să se potrivească stilului nostru de viață, vestimentației sau evenimentului la care vom participa, este ”de unde cumpărăm?”. La aceasta întrebare este foarte ușor de răspuns. Cumpărăm online, pentru a scăpa de efortul plimbărilor din magazin în magazin. Site-ul ByAlya pune la dispoziția doritorilor cam tot ce se poate imagina în materie de bijuterii atent lucrate, bijuterii care să aducă în viața femeii un strop de culoare, de opulență, de inedit, de unicat.

Brandul ByAlya devine, cu fiecare zi ce trece, tot mai cunoscut și mai căutat, iar acest lucru face ca podoabele expuse pe site să fie tot mai numeroase, mai atrăgătoare, mai pline de rafinament. Dacă luăm în calcul și faptul că unele dintre aceste bijuterii se vând la reducere, înțelegem rapid de ce brandul ByAlya și-a făcut un renume printre producătorii de bijuterii, fie că vorbim de coliere, inele, pandative sau brățări. E mare lucru să vezi că producătorul se gândește să facă mici bucurii clienților!

Bucuriile oferite de ByAlya clienților nu se opresc aici. Modelele de bijuterii gândite și făurite de ByAlya sunt numeroase și acoperă o plajă largă de gusturi. Pentru Paști, eu mi-am propus să mă înnoiesc cu o pereche de cercei Diamond Fringe, care mi-au furat inima din clipa în care i-am zărit pe site. Cu o lungime de 9,5 cm, cu mici pietricele albe strânse mănunchi într-un turcoaz fascinant, acești cercei se vor potrivi perfect la rochița mea și vor impresiona pe toată lumea.

cercei-diamond-fringe

Pentru că site-ul ByAlya.com este aerisit, având toate categoriile de bijuterii bine împărtițe, mi-a fost ușor să merg din pagină în pagină, încântată de ceea ce descopeream și dorindu-mi să le pot avea pe toate, de la brățări și până la coliere, de la pandative și până la inele sau cercei. Știți ce este cu adevărat uimitor? Cu toate că sunt atât de frumoase, bijuteriile ByAlya costă extrem de puțin, așa că această perioadă mi se pare potrivită pentru achiziționarea unor bijuterii pentru apropiata sărbătoare de Paști, fie că le dorim pentru noi, fie că ne gândim să le oferim cadou celor dragi.

Intrând pe site-ul ByAlya, veți descoperi că au și o pagină de facebook, căreia îi puteți da like pentru a fi la curent cu tot ceea ce apare nou, pentru a vedea imediat bijuteriile abia lucrate și chiar pentru a le achiziționa imediat. Să lăsăm bijuteriile ByAlya să ne aducă primăvara în garderobă și zâmbetul pe chip! Sărbători fericite ByAlya!