In ultimii ani tot mai multi oameni au apelat la medicii stomatologi pentru a face tratamente de albire a dintilor. Metodele folosite au dat roade, influentand astfel din ce in ce mai multe persoane. Imi amintesc ca o prietena care locuia in Italia m-a surprins, lasandu-ma “ca la dentist”. Ne cunoastem de o viata, insa acum vreo zece ani, cand ne-am revazut dupa o lunga perioada, am remarcat imediat ca dintii ei luceau de albi ce erau. Mi-a povestit amanuntit despre tratamentul folosit. Acum cateva luni am aflat ca exista totusi si posibilitatea de a albi dintii acasa, unde totul este mult mai ieftin si unde, utilizand benzi albire crest, oamenii se pot trata la orice ora din zi doresc, fara sa mai mearga la cabinetul stomatologic.

Cei care le comercializeaza sustin ca efectele devin vizibile dupa numai doua folosiri a plasturilor si ca sunt similare celor realizate in cabinetele stomatologice. Utilizand benzi albire crest, oamenii pot avea dinti albi, stralucitori, de invidiat si asta intr-un timp relativ scurt, dar la preturi mult mai mici. Efectele sunt de lunga durata, de pana la 24 de luni. Citeam pe site-ul celor care le comercializeaza (benzicrest.ro) ca aceste benzi de albire crest pot indeparta petele lasate pe dantura de ceea ce mancam sau bem, inclusiv petele de cafea, ceai, tutun si vin. Recomandarea specialistilor este ca persoanele interesate sa cumpere in acelasi timp benzi de albire crest si pasta de dinti de la aceeasi firma, caci impreuna dau rezultate uimitoare, rapide si de lunga durata.

Plasturii pentru albirea dintilor contin peroxid de hidrogen, in general cu o concentratie de 10%. Este recomandat sa faceti totusi o vizita medicului stomatolog inainte de a folosi aceste benzi de albire crest, mai ales daca stiti ca aveti probleme cu dantura (carii, sensibilitate etc) pentru a va asigura ca le puteti utiliza fara probleme. Trebuie sa mai stiti ca noile modele de benzi pentru albirea dintilor sunt mai lungi, astfel incat sa poata cuprinde o cat mai mare suprafata, iar unele dau rezultate care sunt identice cu cele aparute in tratamentele cu laser. Pasta de dinti Crest este si ea uimitoare: poate preveni aparitia tartrului, ajuta la mentinerea igienei gurii si, desigur, asigura o respiratie placut mirositoare.

Cum se folosesc aceste benzi de albire crest? Simplu si eficient daca urmati intocmai indicatiile specialistilor:

-in primul rand trebuie sa stiti ca trebuie evitata spalarea dintilor inainte de folosirea benzilor de albire

-scoateti plasturii din plicul in care sunt comercializati

-aliniati plasturele la nivelul gingieisi apasati pe el de-a lungul dintilor pana cand sunteti siguri ca a facut contact in mod corespunzator

-indoiti surplusul de plasture in asa fel incat sa stea in spatele dintilor, caci in acest mod va asigurati ca plasturele isi va pastra pozitia

-folositi un singur plasture pe zi, timp de 30 de minute

-imediat ce au trecut cele 30 de minute, indepartati plasturele

-nu uitati sa va periati dintii de doua ori pe zi

Benzile de albire a dintilor vin la pachet cu instructiuni precise, pe care va recomand sa le cititi cu atentie inainte de a trece la treaba.