Beneficiază și tu de o programare la salon chiar azi – Stailer te ajută

Cred că nu de puține ori ai pățit să vrei o schimbare majoră de look și, din cauză că nu ai reușit să îți faci programare atunci când voiai, ai renunțat. Poate chiar ai mers la programare, dar vechiul tău stilist știe doar câteva tehnici pe care le-ai experimentat deja și nu a fost nimic wow. Orice vizită la salon trebuie să fie o experiență plăcută, la care mergi pentru relaxare și un boost pentru starea ta de bine. Beneficiază și tu de o programare la salon chiar azi – Stailer te ajută.

Uită de apelurile la salon pentru a găsi un loc, sperând la o portiță liberă în care te poate primi și pe tine. Uită și de stilistul la care mergi de ani și ani de zile, dar care între timp nu a mai făcut nici un curs de perfecționare. Alege orice alt salon din oraș, cu ajutorul Stailer. Aceasta este o platformă inovativă care îți permite să te programezi la salon online, fără niciun cost.

Fă și tu parte din familia Stailer!

Totul este gratuit și la îndemână. Stailer înglobează majoritatea saloanelor din oraș în același loc. Orașele în care activează momentan sunt Cluj, Oradea, Timișoara, București și Iași. Totuși, sunt planuri de extindere și în alte orașe. Sunt multe momente în care ai nevoie de un make-up profesional, o coafură incredibilă care să fie la fel toată noaptea sau chiar un tratament facial.

Este dificil să găsești un loc liber și totul devine un fiasco la final. Când trebuie să te pregătești singură acasă timpul te presează, nimic nu iese așa cum îți dorești, mascara curge pe sub ochi și renunți la idee. Decât să mergi la un eveniment arătând ca de Halloween, mai bine nu mai mergi deloc.

Nu trebuie să mai renunți la nici un eveniment din viață de când a apărut Stailer. Tu doar trebuie să selectezi serviciile de care vrei să dispui, data și ora pe lângă alte informații și vei avea în față doar lista cu disponibilități. Din atât de multe saloane din oraș, cu siguranță unul este disponibil și pentru tine și scaunul stilistului de abia te așteaptă.

Poți avea parte de servicii complete din sfera hair & beauty

Indiferent de ceea ce ai nevoie, poți beneficia la orice salon. Atunci când ești interesată de servicii de manichiura si pedichiura in Iasi accesezi platforma și alegi varianta care se pliază cel mai bine pe dorințele tale. Poți utiliza Stailer și fără să ai un cont creat, dar acesta vine la pachet cu anumite beneficii, precum setarea unui reminder și vizualizarea serviciilor și saloanelor la care ai fost.

Indiferent dacă ești bărbat sau femeie, Stailer pune la dispoziție posibilitatea de a te programa la salon pentru servicii de cosmetică, manichiură, tuns, vopsit, coafat, tratamente și multe altele.

Pentru mai multe informații accesează site-ul și pentru alte informații trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Beneficiază și tu de o programare la salon chiar azi - Stailer te ajută