Skip to main content

Bem o cafea la tine?

Nu sunt genul de gospodină obsedată de curăţenie, nu mă interesează că azi n-ai dat cu mătura sau că ai toate hainele  aruncate prin fotolii. Nici eu nu stau toată ziua cu cârpa de şters praful în mână, nici nu spăl perdelele la fiecare două săptămâni, mai ales de când am blog.
      Dar în bucătărie toate vasele trebuie să lucească de curăţenie, trebuie să arate impecabil, acolo nu fac economie la detergenţi sau la bureţi, nici nu limpezesc vreun vas până când nu arată ca nou.
      Şi acum află că îmi schimb impresia despre tine dacă mă serveşti cu o cafea şi mi se lipesc degetele de ceaşcă sau vâd dunga aia neagră în jurul cozii.
      Mai bine data viitoare ieşim la vreun bar, pentru că eu oricum, când mai vin la tine îţi voi spune că tocmai am băut un ibric de cafea.

Comments
 • Donise Mihai March 24, 2012 at 7:57 am

  mda bine de stiut…

 • vienela March 24, 2012 at 1:04 pm

  :))

 • rusoaica August 9, 2015 at 4:30 pm

  M-am apucat să îți citesc blogul de la coadă la cap, să fiu sigură că nu ratez nici o postare. Sfârșitul și mijlocul sunt destul de promițătoare ^^
  Să știi că la mine poți bea liniștită o cafea, am aceeași manie ca și tine, pe alocuri.. 😉

  • Vienela August 9, 2015 at 4:44 pm

   Hei, nu-mi vine sa cred ca ai ajuns tocmai aici… :))) E unul dintre primele articole, din vremea cand scriam tare stangaci si tremuram la fiecare cuvant asternut pe foaie. :)))
   Stiam eu ca cine se aseamana se aduna. 🙂

  • Vienela August 9, 2015 at 4:44 pm

   Hei, nu-mi vine sa cred ca ai ajuns tocmai aici… :))) E unul dintre primele articole, din vremea cand scriam tare stangaci si tremuram la fiecare cuvant asternut pe foaie. :)))
   Stiam eu ca cine se aseamana se aduna. 🙂

   • rusoaica August 9, 2015 at 4:49 pm

    Păi, am tot sarit din postare in postare ca o albinuță, numai ca să îmi dau seama necăjită, mai târziu, că nu știu de unde am început și unde mă îndrept. Așa că le-am luat conștiincioasă cu punct și de la capăt, de la prima postare.
    Sper să nu te disper prea mult comentând la postări vechi și somnoroase, dar eu ce să faaaac, ce să fac dacă mă mănâncă degețelele? Uooof! 🙂

    • Vienela August 9, 2015 at 4:56 pm

     Candva aveam la vedere arhiva blogului. Intre timp am descoperit ca era aproape inutila, asa ca am ales sa tin in vitrina linkuri spre articolele care imi sunt mie dragi.
     Nu, cum sa ma disperi? Sunt tare incantata! Se intampla destul de rar ca oamenii sa ia tot blogul la citit. :))

 • rusoaica August 9, 2015 at 5:12 pm

  Eu de felul meu sunt maniacă la citit, indiferent că e vorba de cărți, ziare, bloguri, etc. Dacă mă gâdilă plăcut…
  Am patru blocuri pe care le-am citit cap-coadă, ba încă și de mai multe ori, pentru că nu încetează să mă fascineze și să-mi atârne un zâmbet larg de urechi 🙂 Acum voi avea cinci.
  Și mai am o pasiune: să ascult și să studiez oamenii. Îmi place să îi iau cu punct și de la capăt, să le ascult gîndurile, să le ascult trăirile și întâmplările.. Fascinant să poți împărtăși o bucățică din viața celorlalți.. (să nu mai spui la nimeni, dar un alt hobby al meu e să merg prin parc sau prin cafenea doar cu scopul declarat de a mă holba pe furiș la oameni și a le studia gestica, mimica, emoțiile, eventual să și încep să-mi croșetez în minte o poveste imaginară despre ei, căutând explicații – mai plauzibile sau nu – stărilor lor emoționale, gesturilor care le fac, vorbelor ce le rostesc.. eh, poveste grea la mine :p )

  • Vienela August 9, 2015 at 5:13 pm

   Tu sigur nu esti sora mea geamana? :))

 • rusoaica August 9, 2015 at 5:41 pm

  Măcar de ai fi tu sora mea geamănă. Sora mea naturală e…oaia neagră a familiei: singura care ascultă manele, singura care nu citește, singura etc etc :))
  Eh, tot surioara mea, și ea..

  • Vienela August 9, 2015 at 5:44 pm

   Ha, ha, nu se poate! Sora ta ar putea fi geamana surorii mele. :))))

 • rusoaica August 9, 2015 at 5:54 pm

  Ok, asta începe să devină un pic ciudat.. nu mai ciudat însă de cât de ciudată sunt eu însămi :))

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.