Programul de vară al unui om fără program se termină de obicei în jurul orei 24 şi reîncepe când se crapă de ziuă, în jurul orei 5. Se mai întâmplă ca acest program să fie perturbat de vise legate de logouri şi atunci omul se trezeşte ca neomul, la 2 noaptea.  Pe la şase descoperă că a rămas fără ţigări. Târâş-grăpiş, pleacă în căutarea comorii prin cartier. Afurisit de cartier! Cu chioşcuri de ziare la fiecare colţ de stradă, cu magazinaşe la fiecare scară de bloc şi nici măcar unul deschis la ora 6. Trec de 7 (şapte) magazine, toate închise şi ajung la unul care e deschis. Ghinion! Nu au Pall Mall negru!

 

happy weekend

 

Încerc să văd partea plină a paharului şi mă consolez cu ideea că alţii o păţesc mai rău. De ce aş fi supărată, când s-a inventat Marlboro blue ice? Îmi place tutunul cu aromă de mentol, dar pentru a primi această aromă trebuie să sparg biluţa din filtru. Parcă aş omorî căpuşe! De ce să văd partea urâtă? Voi ce vedeţi când vă treziţi prea devreme? Dar când vă uitaţi la poza de mai jos?

 

perceptie optimist-pesimist

 

Ajung în faţa blocului şi văd maşina vecinului de la etajul 1. În gând îmi răsare expresia dacă nu vine muntele la Mahomed, se duce Mahomed la munte, dar într-o formă schimbată: dacă nu se duce maşina la locul de parcare, vine locul de parcare la maşină.

 

o posibila solutie la parcarea gresita

 

Intru în scara blocului şi nu mă pot abţine să nu mă uit în casa vecinei, care a lăsat uşa deschisă. Niciodată nu se plânge că este singură, că şi-ar dori să fie strânsă cu drag de braţe de bărbat. Abia în această dimineaţă am înţeles de ce.

 

perna pt femei singure

 

Zilele trecute l-am văzut şi pe fostul soţ al vecinei. Auzisem că îndrăgeşte tenisul, că a făcut o pasiune pentru acest sport, dar nu mi-aş fi imaginat că va dori să îşi afişeze slăbiciunea în acest mod.

 

minge de tenis

 

Ştiam că umblă cu o piţipoancă renumită, una Barbie… Văzând-o, m-am întrebat ce l-a făcut să îşi părăsească nevasta, ce a văzut la noua achiziţie. Voi ce credeţi, cum a ajuns Barbie faimoasă?

 

barbie grasa

 

Pe vremea când erau împreună, vecinii mei le-au făcut copiilor o casă ca în poveşti, uitând că vor creşte repede. Ghiciţi pe cine înjură băieţii lor acum, văzându-se nevoiţi să îşi ducă prietenele în casa-căpşună.

 

casa capsuna

 

Singura lor consolare este că au un tron de aur, de care toate fetele se arată încântate.

 

tron de aur

 

Încerc să mă opresc aici, pentru că s-a făcut ora la care ceasul meu o ia razna. :)

 

ceas

 

Să aveţi un weekend minunat şi să îmi ţineţi pumnii! A început lupta dintre Spiderman şi Superman. :)

Particip la jocul Happy weekend, iniţiat de Elly. Astăzi ediţia numărul 20 din 2013.