De la un timp, am tot mai des senzaţia că anumite lucruri nu mi se mai potrivesc. Le fac în continuare (deocamdată), însă nu mai simt plăcerea de altădată. Ceva s-a rupt, ceva nu mai funcţionează bine… Mi-aş dori să nu fie aşa, însă nu pot schimba ceea ce simt, nu mă pot păcăli singură. Pot doar să o rog pe Elly să nu se supere, dacă uneori voi sări pentru jocul Happy weekend, atunci când voi simţi nevoia de o pauză.

 

happy weekend

 

 

Sunt voci care susţin că bărbatul balanţă este profitor. Nu le pot contrazice, pentru că soţul meu este născut în această zodie, iar comportamentul lui face ca acea afirmaţie să fie corectă. Nu este zi în care să nu profite de timpul meu liber pentru a-mi arăta că mă iubeşte! Profită de fiecare bănuţ câştigat în plus pentru a-mi cumpăra ceea ce îmi place. Profită de clipele mele de neatenţie pentru a-mi face câte o mică surpriză.

Cineva mă întreabă ce înseamnă când visezi şefi de stat. Nu am visat niciodată persoane de vază din conducerea vreunei ţări, nu mă pricep la dezlegat de vise, dar ştiu pe cineva care îţi poate da răspunsul. Rudolph, ai legătura!

Ai intrat pe blogul meu sperând să afli răspunsul la întrebarea cum îmi pot face somnifere? Cu toate că nu lucrez în industria farmaceutică, îţi pot da câteva sfaturi: Trezeşte-te foarte devreme, undeva în jurul orei 5 dimineaţa. Lucrează la calculator cel puţin 8 ore, aleargă până în piaţă să cumperi ceva de mâncare, întoarce-te şi găteşte, spală vasele, bagă aspiratorul, şterge praful, bagă rufe la spălat, împătureşte-le pe cele uscate, joacă-te cu copilul câteva ore, eventual în părculeţ, unde este gălăgia mai mare, cheamă nişte prieteni la o cafea, seara mai aşează-te puţin la calculator, apoi fă un duş şi iubeşte-te cu soţul/soţia. Deschide cartea care zace pe noptieră de două luni şi citeşte din ea. Somniferul este preparat! Te vei trezi dimineaţa, cu cartea pe piept!

Să nu credeţi că pe blogul meu nu intră şi persoane care vor să ştie cât mai multe… Am dovada… Ce s-a întâmplat în luna noiembrie? Selectez la întâmplare câteva informaţii de pe wikipedia: Cristofor Columb descoperă Porto Rico; legendarul prizonier francez, omul cu masca de fier, moare la Bastilia; fotbalistul brazilian Pele marchează cel de-al 1000-lea gol din carieră; opera lui Michelangelo de pe plafonul Capelei Sixtine a fost arătată pentru prima dată publicului; s-a născut Mihail Sadoveanu.

Întrebări incomode pentru bărbaţi! Mi-ai fost întotdeauna fidel?

Întrebări incomode pentru femei! Câţi bani ai cheltuit pe haine şi produse cosmetice?

Dacă ştie cineva un joc virtual cu avatari pentru fete întrebări sau dacă poate măcar să îmi traducă această aglomerare de cuvinte, ofer un premiu.

 

Irealia, ai ales o vedere ireal de frumoasă! Ori mă cunoşti foarte bine, ori avem gusturi asemănătoare! Oricum ar fi, îţi mulţumesc din suflet!

Îti mulţumesc mult şi ţie, Roxana, pentru vederea trimisă din Sighisoara! Stă la loc de cinste alături de celelalte vederi din colecţie, în aşteptarea zilei în care voi ajunge în acest oraş minunat! Iar nu găsesc blogul tău… Lasă-mi un link!

Mii de mulţumiri Ruxei, ştie ea pentru ce!

 

Vă doresc un week-end minunat!