Astăzi (23 iulie 2015)… se scrie fila cu numărul 78 din jurnalul de femeie simplă. Am aşteptat întreaga zi să se scrie singură, în timp ce mă ascundeam de căldura în spatele unei draperii bleu. Am plecat de acasă în toiul caniculei, crezând că fila se blochează în prezenţa mea. M-am întors acasă mai mult moartă decât vie. Fila cu numărul 78 era tot goală, albă ca spuma laptelui. Mi-am suflecat mânecile, mi-am şters transpiraţia de pe frunte şi m-am apucat să tastez ceea ce urmează. :D M-am oprit obosită după nici 100 de cuvinte. Continuarea în 24 iulie… :)))

Mă gândesc… la faptul că uneori banii pot trece pe locul doi, dacă îţi place mult ceea ce faci sau dacă … Aici mi-ar plăcea să completaţi voi.

Sper… să nu ne viziteze nimeni până când nu pun casa la punct. Ultimele zile ne-au dat iar peste cap. Am ajuns pe acasă ca la hotel, doar pentru a ne schimba şi a dormi.

În casă… m-am enervat cumplit. Nu ştiu cine a îndrăznit să îmi desfacă, fără să întrebe, cutia de cola care poartă numele blogului meu, vienela.ro. O bănuiesc pe nepoţică…

Pisicile mele… au transformat bucătăria în grădină astă-noapte. Aveam într-un sac nişte pământ pentru flori. Acum am pământ prin toată bucătăria, iar sacul este fărâmiţe. Gata, am curăţat.

Câinele meu… nu vrea să se lase mai prejos. Mi-a furat de pe birou plăsuţa în care aveam nişte prune. Mi-am dat seama abia afară, când am văzut că era verde la faţă la spate. :D

Prin Ploieşti… se lucrează de zor la liniile de tramvai. Mă întreb cum rezistă muncitorii care dau cu sapa şi manevrează şine în miezul zilei, când alţii simt că se topesc lângă aparatele de aer condiţionat.

Prin blogosferă… s-a schimbat locul unde vor fi adunate poveştile parfumate. Pentru o normă elementară de politeţe, clic aici.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să vă povestesc despre cum a fost la concertul lui Eros Ramazzotti.

Un citat/proverb favorit… Odată terminat jocul, regele şi pionul se întorc în aceeaşi cutie. (proverb persan)

O fotografie preferată…

ponei-cu-musca-pe-nas-768x1024