Cand prietenul sotului meu a spus ca a gasit benzi led RGB pe Led24.ro, m-am uitat la el ca la un extraterestru periculos. Oare ce este aceasta banda led, ma intrebam in sinea mea, incapabila sa imi imaginez ceva. Sotul meu a fost cel care si-a luat inima in dinti si a intrebat ce inseamna banda led rgb. Prietenul sau a ras si ne-aspus ca a patit acelasi lucru cand a auzit pentru prima data de banda led telecomanda. Acum era in masurasa ne explice exact ce inseamna banda led rgb si abia astepta sa dea comanda pe site-ul Led24.ro.

Aceastabanda led se recomanda a fi folosita atunci cand se fac amenajari interioare, la tuning – ul auto, pentru firme si casete luminoase, pentru iluminarea acvariilor, dar si pentru afi montata la orice tip de mobilier. Iata cate intrebuintari poate avea un prods despre care eu nici nu auzisem pana ieri. Am intrat pe site-ul cu pricina si chiar am extras un mic fragment dintr-o descriere pentru ca toata lumea care ma citeste sa se lamureasca, sa nu pateasca “rusinea” pe care am patit-o noi. :)

“BANDA CU LED este impermeabila la apa, iar led-urile sunt protejate de un strat de silicon. Pe spate benzile sunt prevazute cu banda dublu adeziva 3M. LED-urile au un consum mult mai mic decat al becului incandescent dar si o durata de viata mult mai mare. Lumina data este cu mult mai puternica decat cea emisa de becul normal. Aceste benzi se pot monta oriunde in autovehicul sau in casa, alimentate la 12v.”

banda-cu-led-smd-5050-60-led-m-144w-m-rosu-rosie-5-metri

Adevarul este ca tot nu sunt lamurita pe deplin inca, dar ma voi documenta mai bine si voi reveni cu un update la acest articol. As vrea sa inteleg exact cum arata si ce este banda led telecomanda, caci una este sa vezi pe viu o asemenea banda si alta este sa te uiti la niste poze. Asadar, astept cu nerabdare sa ajunga produsele comandate de catre prietenul sotului meu, sa le vad si sa le ating, sa le fac poze si sa scriu mai multe despre ele pe blog.

“Marturiile si calificativele primite de la clienti demonstreaza ca am rezolvat favorabil pentru acestia, in mod amiabil, reclamatiile de orice natura.

Respectam in totalitate legislatia in vigoare si respectam drepturile cumparatorului. Aceste principii ne propulseaza pe lista magazinelor de incredere si afisam o imagine buna clientilor nostrii.

Calitatea serviciilor este cea care ne recomanda. Respectam in totalitate legislatia in vigoare.

Toate produsele comercializate dispun de o perioada de garantie stabilita in conformitate cu standardele.”