Banda adeziva de la bboffice.ro

Banda adeziva nu mai are nevoie de nici o descriere. Toata lumea stie ce este, de la copilul foarte mic si pana la omul ajuns la o varsta respectabila. Eu iti pot spune de unde poti comanda in cantitati mari banda adeziva si alte consumabile destinate ambalarii produselor, de la ambalaje de protectie, spuma de protectie, saci folie, pungi folie, folie stretch si pana la separatori carton si banda de legat paletii.

Dar inainte de toate as vrea sa aduc un zambet pe chipurile celor care imi citesc blogul. Era fiul meu foarte mic, avea in jur de patru ani. Cu toate ca ne era casa plina de jucarii si jocuri de tot felul, marea lui placere era sa foloseasca banda adeziva pe care eu o aduceam de la serviciu. Isi unea jucariile de la oul kinder intre ele, construia diverse mici sosele, inventa diverse folosindu-se de banda adeziva.

Intr-o zi mi-a spus ca ar mai avea nevoie, caci a terminat toata banda adeziva din casa. Am fost foarte surprinsa, stiind ca erau cateva role noi. M-am dus sa vad ce a facut cu ele si am ramas cu gura cascata. Baiatul meu isi construise din scaunele si masa de la bucatarie o adevarata cazemata invelita in banda adeziva. Timpul a trecut, el s-a maturizat, insa dragostea pentru benzile adezive a ramas. Isi cumpara la fiecare salariu cateva, uneori pentru ca arata interesant, alteori pentru ca le foloseste la diverse prin casa.

Incheiata fiind paranteza, sa ne intoarcem la magazinul online bboffice.ro si la banda adeziva pe care o poti comanda de aici. Noi, romanii, rareori folosim termenul de banda adeziva, cei mai multi dintre noi preferand cuvantul scotch. Indiferent cum l-am numi, acest produs este necesar in foarte multe locuri, de la birouri si pana la fabrici, de la uz casnic si pana la uz industrial.

De pe site-ul bboffice.ro poti oricand sa ceri o oferta personalizata de benzi adezive in functie de necesitatile pe care le ai. Ce imi place mie foarte mult la acest site este faptul ca explica pe intelesul tuturor care sunt plusurile si minusurile fiecarui tip de banda adeziva in parte, ca omul sa comande in cunostinta de cauza, sa aleaga in functie de nevoile sale particulare.

De exemplu, la o privire foarte rapida arunca pe site, am aflat ca exista banda adeziva de tip acrilic, care este de fapt un adeziv pe baza de apa. Functioneaza foarte bine, efectul este foarte rapid si are o eficienta maxima, de 100%, insa pot aparea probleme daca il utilizezi la temperaturi scazute.

Exista benzi adezive de tip hot-melt. Acestea au ca baza cauciucul sintetic. Este mult mai rezistent la diverse temperaturi, insa minusul sau este ca nu se lipeste chiar instantaneu, ca in cazul benzii adezive pe baza de acrilic. Dar daca vrei ceva durabil, banda adeziva de tip hot-melt poate fi alegerea potrivita.

Mai exista si banda adeziva de tip solvent. Aceasta are ca baza cauciucul natural, caruia i-au fost adaugati si alti adezivi. Daca ai nevoie de ceva cu adevarat puternic si durabil pe termen lung, ar trebui sa alegi acest tip de banda adeziva, caci este foarte eficienta, potrivita pentru lipirea de cea mai buna calitate. In plus, ofera un mare avantaj: poate fi utilizata la orice temperatura, de la cele foarte inalte si pana la cele foarte scazute.

In general, banda adeziva este folosita in mediul industrial, insa nu numai. Are tot mai multe intrebuintari si este tot mai cautata. Tocmai de aceea am decis sa iti recomand locul de unde poti comanda usor si rapid orice tip de banda adeziva ti-ar fi necesar. Tin sa mentionez faptul ca poti opta pentru banda adeziva personalizata, daca vrei ca brandul tau, de exemplu, sa fie recunoscut usor.

Eu am lucrat doi ani si jumatate intr-o fabrica din Scotia. Absolut toate benzile adezive care se foloseau la ambalat cutiile pline de produse purtau sigla fabricii si, in plus, unele aveau scris pe ele chiar si detalii despre produsele respective, lucru care mie mi se pare ca face parte dintr-o strategie bine pusa la punct pentru a imprima in memoria tuturor numele si produsele firmei.

Pentru detalii despre banda adeziva disponibila pe bboffice.ro si pentru comenzi poti folosi datele de contact de mai jos:

Departament Producție

Email : productie@bboffice.ro
Director Productie : Popa Cristina
Telefon : 0724 268 006

Departament Vânzări

Email : office@bboffice.ro
Telefon fix : 0358 401 056
Ciprian Popa – 0724 358 957
Cristian Dragomir – 0726 228 744

Pagina de facebook Best Business Office