Un spatiu modern are de regula un design deosebit, asigurat de elementele interioare si exterioare. Ca sa obtii un spatiu modern nu ai nevoie de prea multe lucruri. O compartimentare inteligenta si eficienta cu pereti din sticla, scari din materiale deosebite, din sticla securizata sau din marmura, de exemplu, o balustrada din sticla si un spatiu banal se transforma intr-unul original.

Balustradele din sticla reprezinta cea mai simpla solutie pentru a proteja oamenii care urca sau coboara pe scari si pentru a asigura si un design unic pentru zona scarilor. Noile tipuri de balustrade au sticla securizata laminata de foarte buna calitate. Sticla este tratata si verificata inainte de folosire, procesul de prelucrare este unul foarte complex si garanteaza siguranta maxima la montaj si in timpul utilizarii.

Nu e nevoie de foarte mult timp la montare, cu o balustrada din sticla punerea in opera dureaza cateva minute bune, imediat dupa montaj balustradele sunt gata de utilizare, iar in caz de socuri sau spargere sticla nu provoaca accidente nedorite.

Ce fel de balustrade putem monta in spatiile moderne? Le putem comanda pe cele cu fixare in profil, cele cu prindere punctuala, care ofera zone utile libere mai mari decat in cazul celor cu fixare in profil, cele curbe sau structurale, cu functie de stalp sau de sustinere pentru anumite structuri.

Daca ne dorim ceva mai deosebit putem cumpara de la firmele cu experienta balustrade cu fixare prin lipire sau balustrade cu montanti, ambele foarte sigure si cu o punere in opera rapida si foarte sigura. Principalul scop al tuturor balustradelor este impiedicarea caderii in gol, dar si infrumusetarea zonei scarilor, adaugand si siguranta pentru toti cei care frecventeaza zona scarilor.

Cu balustradele din sticla se pot face o multime de aplicatii, le putem monta si pe balcoane, in zone speciale din spatii mari, le vedem si in mall, dar si in institutii publice, in case, vile. Balustradele din sticla au avantajul ca rezista bine la socuri, zgarieturi, nu au nevoie de intretinere speciala, se pot utiliza in toate spatiile, indiferent de marime sau de dimensiuni.

Producatorii de balustrade din sticla isi imbunatatesc mereu ofertele si metodele de lucru, de prelucrare, de la an la an gasim balustrade din ce in ce mai rezistente si cu un design deosebit. Fiecare balustrada este testata inainte de montare, sticla poate fi transparenta sau colorata, laminata, securizata cu cele mai moderne tehnologii de pe piata.

Nu conteaza cate balustrade montam in spatiile publice sau private, ele vor arata la fel de bine in orice pozitie le-am pune si vor proteja zona delimitata, vor proteja si oamenii care stau in preajma ei. Balustradele moderne din sticla sunt cea mai buna alegere mai ales acolo unde se doreste combinarea unui design elegant cu siguranta maxima.