Baile moderne nu mai sunt acele spatii inguste unde inghesuim cada sau dusul si celelalte elemente sanitare necesare. Omul modern isi doreste un loc amenajat cu bun gust. Sa nu uitam ca aici isi petrec cateva ore bune, in intimitate si isi doresc o reincarcare de baterii.

Sa ne oprim putin la gresia si faianta utilizate in bai. Aceste placi ceramice sunt printre cele mai importante in planul de amenajare a unei incaperi de acest gen. Pardoseala si peretii sunt practic un altfel de arhitect al locului. Alese bine, aceste placi pot avea un efect optic deosebit: creeaza impresia unui spatiu mai mare sau dimpotriva, pot pastra luminozitatea in acest spatiu sau din pacate pot aglomera vizual.

Gresie si faianta de la Gudart

Atunci cand alegeti gresia si faianta pentru baie – si nu doar acestea, ci si gresie de exterior sau pentru orice tip de spatiu din interior – nu uitati de Gudart. Aici regasim placi ceramice de lux, importate din Italia. Stim despre Italia ca seteaza moda in materie de gresie si faianta. Modelele sunt deosebite si au rolul de a crea acel efect wow.

Pentru baia moderna la care visati se vor potrivi perfect placile ceramice premium. Pot fi alese placile in alb si negru, o moda atemporala. Despre acest contrast al non-culorilor asta putem spune, ca nu este vreodata depasit de moda actuala. La fel de bine pot fi alese acele placi ceramice cu modele texturate, in functie de ce efect optic este dorit a fi creat, in raport cu arhitectura spatiului.

Pentru baia contemporara, Gudart are o viziune pe masura. Recomanda spre exemplu gresia portelanata, lustruita, un finisaj luxos. Aceasta are un aspect placut, este fina, usor de curatat si de intretinut. In plus, are o rezistenta sporita la uzura si la alunecare – in bai si in bucatarii de asemenea nivelul de umiditate este mai mare, prin specificul locului, asadar sunt indicate placile ceramice antiaderente care sa minimalizeze riscul de accidentare prin alunecare.

Imaginati-va acele bai generoase ca spatiu, ca in reviste, baile luxoase ale hotelurilor. Acesta este reperul pentru amenajare baii voastre? Atunci Gudart va poate fi sursa de inspiratie cel putin pentru alegerea acelor placi cu care acoperiti pardoseala si peretii. Luxul este definitie aici. Cautati aici colectia 2021 de astfel de placi ceramice. Ce se potriveste gusturilor voastre, dar si bugetului vostru?

Contact:

office@gudart.ro