Baia este locul de intimitate unde ne regasim, unde tabieturile se desfasoara in voie. Acest rasfat este oricand amplificat si de lucrurile aflate la indemana, estetic aranjate si dispuse. In general intr-o baie nu e prezent mult mobilier, in schimb ce tine de obiectele saniare si accesorii, aceasta nu poate duce lipsa. Accesoriile de baie au un rol atat practic cat si unul estetic totodata, asadar, niciun articol nu se va putea alege la intamplare.

Printre cele mai populare accesorii pentru baie se numara suporturile pentru pahare, pentru hartie, prosoape. Acestea permit ca diversele lucruri utile in baie sa fie mereu la indemana, insa nu dispuse oricum. Finisajele cele mai cautate raman cele cromate, in schimb tot mai in trend devin cele in finisaj de cupru, inox si auriu periat.

Propuneri de la Archicraft

Trebuie sa pornesti de la o sursa de inspiratie. Rasfoieste revistele si site-urile de specialitate si nu uita sa vizitezi magazinul online Archicraft. Aici vei descoperi un univers al frumosului pentru tot ce inseamna amenajarea locuintei tale, si nu numai. Pentru baie, vei gasi produse de la brand-urile italiene IBB, Stilhaus sau IoBagno spre exemplu. Fie ca vorbim despre un cuier, peria wc, cel de dozator cu sapuniera din stica sau de suportul pentru hartie rola, fiecare accesoriu de baie este o alegere asumata pentru ca la final ansamblul elementelor sa se armonizeze atata ca linie de design cat si cromatic.

Pentru cei care isi doresc sa amenajeze baia intr-o linie moderna trebuie sa aiba in vedere o serie de accesorii in linii si forme minimale, cu un design cat mai simplist. Gama de accesorii aleasa intr-o baie nu vor atrage atentia doar asupra lor, ci vor completa placut imaginea de ansamblu a baii, avand rolul de a o intregii si a ii oferi o functionalitate maxima. Finisajele alese in general trebuie sa fie potrivite cromatic cu toate detaliile care mai pot aparea intr-o baie, de la manerele mobilierului pana la detaliile colectiei de baterii aleasa.

Avantajele accesoriilor de baie de la Archicraft.Shop

  • Colectiile alese de designeri se potrivesc aproape in orice baie, dar in mod special sunt reprezentative stilului modern. Sunt totodata atemporale, asadar pe termen lung nu vor plictisi, ci vor mentine aceasta incapere mereu in tendinte.
  • Sunt de calitate superioara si nu vor necesita mentenanta sau alte disconforturi ce pot aparea pe parcurs.
  • Sunt de un rafinament aparte. Colectiile cu livrare rapida sunt preponderent prezente in finisaj lucios, iar in combinatie cu sticla mata sau transparenta sunt puse in evidenta toate detaliile.
  • Sunt altceva! Daca de obicei atunci cand esti intr-un magazin de profil te astepti sa vezi cam acelaeasi modele de accesorii pentru baie, aici ochii iti sunt delectati de altceva. Descopera printre colectiile disponibile cu livrare rapida, lampa de baie cu oglinda, cuierul simplu de halate sau prosoape baie cu 2 carlige etc.

Desi la prima vedere un proiect de amenajare a unei bai, mai ales amenajarea unei bai mici, nu pare sa dea multe batai de cap, in realitate se acumuleaza multe detalii atat tehnice, cat si cele ce tin de functionalitate si design, pentru a reusi sa creezi un spatiu de utilitate maxima, cu o atmosfera placuta si un ambient confortabil, cu o perspectiva de minim 10-15 ani pana la urmatoarea renovare, daca s-ar impune. Noul spatiu creat nu trebuie sa fie banal si nici steril, ci trebuie sa exprime ceva, asadar o amprenta personala o vei putea pune prin toate ceramicele, obiectele sanitare, bateriile, mobilierul si in final a tuturor accesoriilor de baie, potrivit alese.

Pentru un serviciu complet de amenajare sau reamenajarea a bailor din locuinta ta, Archicraft iti ofera tot suportul tehnic, de design si comercial, pentru un proiect integrat, functional, si cu mult design!

Descopera intreaga gama de accesorii de baie, pe noul shop online https://archicraft.shop/ .