AzilBotosani.roun centru de specialitate care ofera servicii complexe si calitative

De cele mai multe ori, viata ne rezerva anumite momente pe care nu stim cum sa le gestionam corect sau ce sa alegem pentru a depasi cu bine aceste puncte cheie din viata.

Un subiect delicat pentru copiii care isi iubesc foarte mult parintii sunt azilurile de batrani. Multi refuza cu desavarsire sa apeleze la serviciile unui azil de batrani pentru ca au idei preconcepute si prefera sa isi piarda un loc de munca din strainatate sau din tara pentru a avea grija de parinti, mai ales daca acestia sunt imobilizati la pat. Situatiile de cele mai multe ori se complica si ajung in situatia in care nu mai au posibilitatea financiara de a-i ingriji corespunzator.

Insa, trebuie de stiut faptul ca mutarea intr-un centru precum azilbotosani.ro, poate satisface cerinte care nu pot fi indeplinite la domiciliu de catre copii sau persoanele apropiate, de aceea, in cele mai multe cazuri este o varianta potrivita, de luat in calcul.

De multe ori se intampla ca persoanele apropiate sunt plecate in alta tara si efectiv nu au posibilitatea de a avea grija de parintii sau bunicii lor.

In acest context exista alternative si variante potrivite pentru a-i sti in siguranta si pentru a avea parte de servicii de calitate.

Azilul din Botosani- un centru de specialitate care ofera servicii complexe, de calitate

Dupa ce ati luat decizia de a apela la un azil de batrani, este necesar sa il alegeti pe cel potrivit.

Azilul din Botosani indeplineste toate conditiile optime, ofera servicii la standarde europene, incredere si siguranta in ceea ce priveste oaspetii.

Echipa din cadrul azilului are grija ca relatiile dintre ei si pacienti sa fie bazate pe politete, respect si incredere. Pentru persoanele cu dizabilitati exista personal calificat care are grija in permanenta de acestia.

Servicii

 

  • conditii de cazare cu toate utilitatile necesare
  • detin sala de masaj, parc, foisor, biblioteca, sali de recreere
  • modalitati distractive in sala de sport: bicicleta, banda, evenimente organizate intern
  • bucatarie proprie prin care se asigura mesele principale, diete echilibrate
  • supraveghere video in permanenta, paza, servicii medicale, inclusiv procurarea medicamentelor
  • consiliere, curatenie, servicii de ingrijire personala.

 

Orice pacient din cadrul azilului are parte de activitati fizice, de socializare, artistice, in asa fel incat sa nu duca lipsa de nimic, sa se simta apreciat si in siguranta.

AzilBotosani.ro- un centru de specialitate care ofera servicii complexe si calitative

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite puteti accesa pagina azilbotosani.ro.

Contact:

Calea Națională 243, 717110, Botoșani, România

sfantulnicolae2020@gmail.com

0752 220 402

0752 220 404