Fiecare cu ce-l doare spune o vorba. Ei bine, pentru ca vine Black Friday si pentru ca avem cu totii o lista de dorinte, aviz doritoarelor care au nevoie de imbunatatiri la capitolul machiaj: la Pandera reducerile pentru pensule de machiaj sunt mai mult decat tentante, de pana la 50%.

Stii ce face diferenta intre modul in care iti porti machiajul zilnic? Un raspuns corect este legat de pensulele din dotare. Acestea au un rol mai important decat ai crede. Desigur, cu atat mai mult stiu acest lucru cele care deja au urmat anumite cursuri in domeniu. Iata si ce de un set pensule machiaj ar trebui sa faca parte din trusa unei femei, indiferent daca este o amatoare in arta machiajului sau nu.

  • Pensulele sunt un mod corect si igienic de aplicare a machiajului.

Acestea pot fi folosite cu succes atat cand vine vorba de pudra, de creme, de fond de ten, sub orice forma, chiar si pentru cele lichide. Este si o metoda recomandata avand in vedere gradul de igiena cu care desfasori activitatea in sine datorita pensulelor speciale.

  • Aplicare mai usoara, rezistenta mai mare

Parte din faptul ca machiajul iti rexista sau nu tine si de modul in care il aplici. Asta pentru ca daca spre exemplu nu uniformizezi corect, se formeaza cute, ceea ce este inestetic si mai usor se sterge din intensitate. Ori pensulele te ajuta sa aplici usor, corect si eficient.

  • Experimenteaza si pune-te in valoare

Cand decizi sa porti machiaj practic decizi sa pui o altfel de amprenta in imaginea ta, sa iesi din banal si din simplimsul ce il ofera aspectul natural. Asta ar trebui sa insemne totodata si dorinta de a te pune in valoare cu un machiaj deosebit. Ce te faci cand nu ai cum sa aplici o tehnica? Improvizatia nu este o solutie, deci este de preferat sa te inarmezi corect, sa te dotezi cu un set de pensule atat de necesare in aceasta misiune.

Cum si de unde le cumperi pe cele potrivite

O data ce te-ai decis ca ar fi bine sa alegi un set de pensule si sa iti pui in valoare talentul si creativitatea in ale machiajului, te vei gandi probabil de unde sa le procuri pe cele mai bune. O recomandare vine de la Pandera, magazin online cu acelasi nume. Spre exemplu cel mai apreciat si vandut set de pensule este Golden Choco, cu 20 pensule de diferite forme, marimi si utilitati. Acest set este unul dintre cele mai rentabile privind raportul pret-calitate.

Nu este insa o singura optiune. Vei gasi la fel de avantajos si seturile de 11 sau 15 pensule, seturile dispuse elegant in huse sau ampla colectie de 32 de ustensile de acest gen. Vei vedea ca fiecare set este mai ofertant, pe masura ce descoperi toata lista de propuneri de la Pandera.

Reducerile de Black Friday anunta mari oportunitati pentru doritoare pentru a cumpara la un pret avantajos un set de pensule la care viseaza. Unele produse vor avea un pret redus de pana la 50%, deci o sansa ce nu trebuie sa o ratezi.

Ti-ai creat wishlist-ul?