Mă tot uit la foaia albă din faţa mea şi mă întreb dacă să scriu sau nu. Şi dacă scriu, în ce fel să o fac? Să povestesc despre cât era de bun sau să mă descarc,  vorbind despre anumite nemulţumiri?

Poate că cel mai bine ar fi să încep cu începutul, cu ziua în care am participat la un concurs în blogosferă, găsit întâmplător, nici nu mai ştiu pe la cine. În ce consta concursul? Erau doar două cerinţe: să alegi unul dintre săpunurile naturale prezentate pe site şi să îţi laşi linkul blogului. Simplu, nu?

Particip şi mă trezesc uimită că sunt una dintre cele zece câştigătoare. Le dau adresa la care să îmi trimită premiul şi aştept. Soseşte premiul, băgat într-un pliculeţ obişnuit, cum sunt cele pentru scrisori. Eram mai bogată cu un săpun natural cu lavandă, pe care l-am folosit în acea seară, nerăbdătoare să văd dacă există vreo diferenţă între el şi alte săpunuri.

Aspectul cam lăsa de dorit. Semăna cu săpunurile făcute în casă şi chiar avea o latură nefinisată, ca şi cum ar fi fost ruptă în două părţi o bucată mare de săpun. Dar răspândea un miros foarte plăcut. Nu pot decât să îi laud pe cei care au conceput reţeta pentru acest săpun, care de la prima atingere face spumă bogată, care îţi lasă pielea catifelată şi mirosind a levănţică.

Fără nici un gând de măgulire a celor care mi-au făcut acest cadou, vreau să vă spun că se simte diferenţa dintre săpunurile de la supermarket şi cele naturale.

A fost o singură problemă: s-a terminat foarte repede. Cine m-a pus să mă spăl? Nu puteam să îl păstrez amintire? Când mi-au vorbit de cadou, în mintea mea s-a format imaginea unui pachet cuprinzând câteva săpunuri. Normal că am fost dezamăgită şi chiar nervoasă, văzând că îmi forţează mâna, că îmi cer în repetate rânduri să scriu un review. Adică am câştigat la acest concurs dreptul şi mai ales obligaţia de a scrie un articol contra unui săpun natural de 10 ron.

Dam, uite un motiv să te distrezi vineri seara. :-P