Depănam amintiri cu sora mea aseară și gândul ei s-a îndreptat către ziua când am dus o parte din bijuterii la amanet, iar o parte le-am vândut, hotărâtă fiind să îmi cumpăr un Hoinar (o motoretă din vremuri apuse). Mi-a spus iar că sunt o ciudată, că întotdeauna am fost așa. Am amanetat lucruri pentru a pleca la mare, am stat nemâncată pentru a-mi cumpăra cărți, am făcut chestii pe care oamenii “normali” nu le fac. I-am spus că nu mă voi schimba niciodată. Dacă aș avea mașină, nu aș ezita nici o clipă să o duc la un amanet autoturisme pentru a face rost de bani pentru o vacanță (am dat de curând peste niște super oferte), la fel cum nu aș ezita să stau nemâncată pentru a mai umple un raft al bibliotecii. 

Copilul mă moștenește, cel puțin în această privință. E în stare să nu scoată un leu de pe card luni întregi, ca mai apoi să cheltuie toți banii adunați pentru a mai cumpăra niște piese la calculator. Uneori am impresia că vrea să își transforme pc-ul în rachetă, altfel nu îmi pot explica risipa de bani pe care o face. Acum mă roade o curiozitate: vreau să aflu cât de ciudați sunteți voi. V-ați duce mașina la un amanet de autoturisme pentru a face rost de banii necesari unei vacanțe? Ați răbda de foame ca să vă cumpărați mai multe cărți? Sau ce altceva ați face pentru a vă îndeplini o dorință sau o nevoie?

Dacă răspunsul la prima întrebare este da, iată câteva detalii: Amanetul Autokredit acordă cele mai avantajoase condiții de pe piață, garantate printr-un contract, iar banii în doar câteva minute. Evaluarea autoturismului poate fi efectuată chiar și telefonic.

“Va garantam discretie si siguranta absoluta a masinii dumneavoastra in parcul Autokredit prin paza 24h/24h, supraveghere video si interventie rapida de catre firme de securitate.

Punem accentul pe CALITATEA serviciilor deoarece doar astfel putem dovedi ca suntem un partener de incredere pe care va puteti baza de fiecare data pentru nevoile dvs. financiare.

Suntem singurul amanet auto care detine garaje si va pune la dispozitie un loc cu posibilitatea setarii propriului cifru la garaj sau propriului lacat.”

autokredit-banner2