Cu totii ne-am dori o masina noua, insa, evident, nu oricine isi permite acest lucru. Principala problema legata de masinile second hand este increderea pe care o au cumparatorii. Sunt des intalnite cazurile cand au luat contact cu vanzatori care le ziceau ca “nu bate, nu troncane” si la prima vedere si testare totul parea in regula. Realitatea instalandu-se mai tarziu, cand realizeaza ca au dat de un bisnitar.

Masinile second hand pot fi in stare perfecta de functionare, fara probleme estetice si ale caroseriei, daca sunt alese de unde trebuie. Iar locul ideal unde sa gasesti masina visurilor tale este AutoDel, insa acestia aduc si masini la comanda.

Masini la comanda – Nicio pretentie nu e prea mare

AutoDel are showroom-uri in Suceava si Bucuresti. Poti veni in oricare pentru a face un test drive gratuit masinii dorite. Insa, daca masina la care visezi nu se afla in flota lor, acesta aduc si masini la comanda. AutoDel importa autoturisme din majoritatea tarilor din Europa, deci cu siguranta este cel pe care te poti baza ca iti va aduce masina care sa se incadreze in fiecare cerinta. De asemenea, primesti si consultanta pentru a face alegerea potrivita.

De ce sa alegi o masina de aici

Flota sa de masini, autoutilitare si motociclete este foarte bine intretinuta. Toate sunt testate si verificate temeinic atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Masinile importate de AutoDel nu vor fi niciodata intr-o stare deplorabila, nu vei vedea nici macar o zgarietura. Pe site poti cauta rapid masina dorita cu ajutorul filtrelor. Daca o gasesti, poti veni la unul din cele doua sedii pentru a o testa.

Black November la AutoDel

Luna aceasta ai posibilitatea de a achizitiona masina dorita la reducere. In plus, cei de la AutoDel iti vin in ajutor si cu alte servicii care sa-ti economiseasca timp si bani. Daca ai deja o masina si te-ai saturat de ea, poti discuta cu ei pentru a-ti face o oferta pe ea, iar tu sa primesti alta la schimb. Daca masina este obiectul unui contract de leasing sau de creditare, AutoDel te va ajuta sa o achizitionezi si se va ocupa de toate formalitatile.

Daca ai testat masina dorita in showroom si nu te vezi plecand fara ea de acolo, se rezolva si aceasta problema. Chiar din prima zi le soliciti celor de la AutoDel eliberarea numerelor rosii si esti gata de drum.

Afla mai multe informatii sau cauta rapid masina dorita pe autodelrulate.ro.

Contact:

contact@autodel.ro