Au început să caute rochie de mireasă

Nepoții mei au început să caute rochie de mireasă. Băiatul cel mare al vărului meu, cel despre care vă spuneam că îmi este ca un frate,  s-a hotărât, în sfârsit, să se însoare cu fata cu care vorbeşte de patru ani. Sunt nişte copii dulci, lipicios de dulci, alături de care nu mă plictisesc niciodată.

Vin destul de des la mine şi mereu îmi face plăcere să îi văd şi să glumesc cu ei. Dar astăzi mi-au făcut o mare surpriză, când au intrat râzând veseli, roşii în obraji, emoţionaţi şi m-au anuntat că au început oficial pregătirile de nuntă. Se plimbaseră prin oraş, din magazin în magazin, căutand printre rochii de mireasă pe cea mai potrivită, pe cea mai frumoasă.

Ne-am hotărât să căutăm şi pe internet, pentru că auziseră de un magazin online unde am văzut rochii de ocazie care m-au făcut să mă gândesc serios la o comandă. Pentru nunta primului meu nepot, aş vrea să fac impresie bună, să mă simt bine în pielea mea şi pe acest site am găsit ceva care cred că mi s-ar potrivi perfect.

Şi cum eu sunt mereu impulsivă, nu am stat pe gânduri. Am sunat-o pe sora mea, am invitat-o la o cafea şi împreună am încercat să alegem rochii de seară pentru apropiata nuntă a lui Călin cu Luciana. Am văzut atât de multe modele, încât nu ne puteam hotărî şi bine-nţeles că au apărut glumele cu nunta care ţine ca în poveşti, trei zile şi trei nopţi, să putem îmbrăca mai multe dintre rochiile prezentate de acest magazin online.

Avantajul este că după ce alegem modelele preferate de pe site, putem merge la showroom să le probăm şi să le cumpărăm. Până la sfârşitul lunii august oferă şi reduceri substanţiale şi vreau să profit de ele.

Dacă ai timp, poate vrei să citești și:

8 sfaturi economice pentru siguranța financiară

Articole fitness ieftine pentru a face sport acasă

5 rucsacuri moderne de la We Velvet care te vor cuceri

Nu uita că mă găsești și pe:

 

Au început să caute rochie de mireasă. Vor una care să fie la fel de frumoasă ca această floare.

Au început să caute rochie de mireasă