Multi se feresc sa scrie pe bloguri despre pacanele, asa cum sunt numite unele jocuri de noroc. Eu, in general, ma feresc sa le si joc, insa astazi am regasit prin calculator niste poze facute anul trecut la Amazonia, in Scotia. Mi-am petrecut o zi intreaga acolo jucand tot felul de jocuri de noroc, inclusiv renumitele pacanele de tot felul. Am castigat de multe ori si m-am ales cu un teanc de tichete din care am cumparat o pereche de papuci de casa cu un cap de inorog si niste jucarii de plus. Papucii inca ii mai port, iar cateii de plus stau frumos aliniati prin camera. Daca stiti ca aveti un psihic puternic, puteti incerca din cand in cand sa va relaxati jucand la pacanele, fie in locurile special amenajate (la amazonia exista jocuri unde pot juca atat adultii, cat si copiii), fie chiar online, daca va e mai comod.

Am un var (mai indepartat) care joaca de foarte mult timp jocuri de noroc si care multi ani si-a petrecut timpul liber prin tot felul de baruri unde se jucau pacanele. Intre timp s-a maturizat si s-a oprit din a merge prin locuri dubioase si prin baruri nu tocmai bine famate. Acum mai joaca doar online si ii place in mod special un anumit joc, numit book of ra. Nu va pot da detalii despre el, caci nu l-am incercat, insa puteti da clic pe linkul de mai sus pentru a afla toate detaliile. Va pot spune ca varul meu e om la casa lui, cu serviciu, familie si doi copii. Nu regreta ca a pierdut timp si bani jucand jocuri de noroc prin baruri, ba chiar sustine ca i-a fost de folos acea perioada din viata, caci a invatat multe lectii.

Tin minte ca a avut si perioade in care a castigat bani multi la pacanele. Intr-o noapte ne-a batut la usa, emotionat si fericit. Castigase o suma foarte mare, in jur de 200 de milioane de lei. A insistat sa mergem la munte, sa ne distram. Nici macar acolo nu s-a abtinut si a intrat intr-un local unde se puteau juca pacanele. A fost prima data cand am jucat si eu. Inca imi amintesc zambind cate emotii aveam la fiecare incercare si ce mare bucurie mi-a facut sufletul sa tremure cand am castigat primii bani (o suma destul de mica, dar castigata prin norocul meu).

“Book of Ra Deluxe este o versiune actualizată a jocului Book of Ra, unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate din intreaga lume.”. Eu v-am pus in articol link spre acest joc, dar acolo veti gasi multe, foarte multe alte jocuri. Site-ul spre care fac trimitere este usor de folosit, are sub fiecare joc in parte explicate pe intelesul tuturor regulile, paginile se incarca repede, iar experienta este placuta si relaxanta. Puteti incerca si voi sa va jucati la pacanele din casa, unde e cald si unde sunteti in siguranta. Eu sigur voi profita de faptul ca sunt in concediu pentru a incerca book of ra.

Ati jucat vreodata la pacanele? V-ar placea sa incercati?