Unde sunt zilele în care nu vedeam pe facebook decât poze cu pisicuţe drăgălaşe, răsfăţate şi jucăuşe, care mă îndemnau să le dau un like?

 

Unde sunt vremurile în care, de la prima oră a dimineţii, doamne şi domnişoare sensibile postau pe facebook fotografii cu locuri de o frumuseţe rară?

 

Între timp mi-am mai făcut vreo 300 de “prieteni” pe site-ul cel mai cel şi nu mai văd, cu mici excepţii,  decât poze cu Băsescu, Ponta, Antonescu, copii bolnavi şi câini morţi. Nu mă mai amuză nici glumele pe seama lui Ponta, nici pozele cu Băsescu în ipostaze caraghioase.

La fel şi pe bloguri. Politică, politică, politică. Am înţeles. Înainte de referendum oamenii erau interesaţi de evenimentele din ţară, îşi dădeau cu părerea. Dar au trecut câteva zile de la referendum şi oamenii tot îşi mai urlă nemulţumirile.

Eu ce să mai citesc? Unde să mă mai uit după fotografii care să mă relaxeze? Jumătate dintre blogurile pe care le citesc zilnic îl laudă sau îl critică pe Băsescu. Ne mai oprim şi noi?

V-am arătat o pisicuţă care abia aşteaptă să fie mângâiată, un loc plăcut, care încântă privirea, vă ofer o salată de fructe şi mă grăbesc să ies la o plimbare, să îmi aerisesc neuronul anchilozat.

 

 

Vă dau şi un pic de verde, despre care se spune că aduce relaxare. Aşa să fie?

 

PS: Începând de astăzi am Page Rank 3.