Avea socrul meu o mașinuță galbenă, celebră în cartier. La fiecare ieșire din garaj mai bifa câte un eveniment de-a râsu’-plânsu’, căci autoturismul, oricât de îngrijit ar fi fost, îl lăsa baltă când îi era lumea mai dragă. Copiii (soțul și cumnata mea) mergeau mai mult pe jos, în spatele mașinii, împingând și bombănind, decât pe canapelele confortabile din interior. După multe asemenea momente, a venit ziua în care familia a refuzat să se mai urce în mașină, iar mai târziu, din acest motiv, socrul meu a vândut autoturismul. Aventurile prin care au trecut pe când solicitau asistență rutieră pe șoselele patriei rămân totuși de pomină și ne stârnesc amuzamentul când le amintim.

Dincolo de râsul involuntar, trebuie specificat faptul că oricând, oricui i se poate întâmpla să rămână pe drum fără combustibil, fără acumulator, să facă pană sau cine mai știe ce, motiv pentru care vreau să vă recomand o firmă de tractari auto Bucuresti ce vă poate scăpa de necazuri indiferent unde vă aflați sau cu ce problemă vă confruntați. Sfatul meu este să nu plecați niciodată la drum nepregătiți, oricât de scurt credeți că va fi respectivul drum. Verificați mașina și păstrați aproape un număr de telefon la care să apelați în cazul în care întâmpinați probleme (0721.240.243, 0724.045.151). Puteți primi oricând asistenta rutiera, indiferent de vreme, de oră, de localitatea în care vă aflați și, dacă se dovedește că problema nu poate fi remediată pe loc, puteți beneficia de serviciul de tractări auto București oferit de către Cris Power Logistic SRL Bucuresti.

asistenta rutiera

Serviciile se referă la tractări auto, tractări camioane, tractări utilaje și echipamente de până în 7 tone. Sunt foarte multe situațiile în care o persoană sau o firmă poate avea nevoie de tractări auto: când e vorba despre autovehicule neînmatriculate, autovehicule noi, autovehicule defecte ori avariate, tractări în vederea mutării unei mașini la ITP, RAR, programul Rabla, dezmembrări auto etc, dar și când este nevoie de tractări auto pe autostradă sau de transportarea unor autovehicule prin oricare dintre țările care sunt membre ale UE etc. Tarifele pentru aceste servicii sunt corecte, așa că sfatul meu este să vă salvați în agenda telefonului numerele de telefon la care puteți apela în caz ca aveți nevoie de tractări auto București sau de asistență rutieră:

0721.240.243

0724.045.151

asistenta rutiera

De serviciile de asistență rutieră puteți beneficia indiferent de oră, căci sunt disponibile 24 de ore din 24. Mie prețurile mi se par mici, mai ales dacă mă gândesc cât este de greu să te trezești pe autostradă sau prin cine știe ce câmp și să descoperi că nu îți mai merge mașina. Fie că aveți nevoie de mici reparații făcute pe loc, fie că doriți/e necesar să fiți tractați până la cel mai apropiat service auto, firma Cris Power Logistic SRL Bucuresti vă stă la dispoziție, garantându-vă siguranța mașinii pe tot parcursul transportului. Datorită faptului că firma de asistență rutieră și tractări auto București pe care o recomand dispune de mai multe mașini cu platformă auto, de mai mulți conducători auto și de personal bine pregătit, timpii de așteptare sunt relativ mici, iar problemele se pot rezolva în așa fel încât să vă puteți continua drumul sau să ajungeți în siguranță la cel mai apropiat service.

tractari auto

Desigur, ideal ar fi să nu se întâmple nimic, însă paza bună trece primejdia rea, spune un vechi proverb. Nu vă costă nimic să salvați numerele de telefon de mai sus și să apelați în caz de necesitate. Vă doresc să aveți drumuri bune oriunde veți merge!