Ardem caloriile folosind echipament și aparate de fitness

Este știut faptul că, oricât de cumpătat ai fi, în perioada sărbătorilor de iarnă tot acumulezi kilograme în plus nedorite. Atât printre mâncărurile tradiționale românești, cât și printre produsele de pe piață există nenumărate tentații cărora cu greu le rezistăm, nu-i așa? Chiar dacă și ție ți s-a întâmplat asta în ultimele zile ale anului trecut, nu trebuie să te îngrijorezi. Există metode simple, la îndemâna oricui, prin care putem să ardem caloriile folosind echipament și aparate de fitness.

Magazinul online Decathlon vine în întâmpinarea clienților săi cu diverse produse care să te ajute să slăbești sau, dacă te numeri printre norocoșii care s-au putut abține de la sarmale și cozonaci, să te menții în formă. Despre câteva dintre echipamentele și aparatele de fitness disponibile pe site-ul Decathlon vom vorbi astăzi. Înainte de toate, vreau să îmi fac mea culpa și să povestesc pe scurt că am mâncat foarte mult ți nesănătos, m-am plimbat mai puțin din cauză că vremea a fost neprietenoasă, iar acum mă simt greoaie și abia aștept să îmi fortific musculatura.

Stepper MS100 alb/ negru

Dacă ești o persoană friguroasă, ca mine, care preferă să facă sport în intimitatea caldă a casei, atunci acest stepper este aparatul de fitness ideal. Îl poți folosi ori de câte ori vrei pe parcursul zilei – după ce mănânci, când te ridici de la birou să te dezmorțești, la orele când îți setezi să faci mișcare etc. #ardemcaloriile fără să simțim că facem un efort deosebit, da? Acest stepper este recomandat pentru cei care vor să facă fitness cardio și să își fortifice musculatura din zona inferioară a corpului. Acesta ajută la tonifierea mușchilor fesieri, ai coapselor și ai gambelor.

Minge Fitness Gym ball Mărimea 2/ 65 cm Turcoaz

Probabil ai aflat deja cât de căutat este genul acesta de minge de către cei care fac fitness și pilates, căci poate fi utilizată pentru nenumărate tipuri de exerciții. Ardem caloriile într-un mod confortabil și plăcut, nu-i așa? Mingea este ideală pentru tonifierea întregului corp, pentru întărirea mușchilor spatelui și pentru stretching. Vreau să mentionez faptul că liniile strălucitoare pe care le vezi pe această minge de fitness sunt antiderapante.

Saltea 500 Fitness Mărimea M 180 cm x 63cm x 15mm Bordo

Pentru a face fitness în propria locuință vei avea nevoie, desigur, de o saltea potrivită. Cea pe care o recomand se găsește în magazinul Decathlon la un preț foarte bun. Este concepută în așa fel încât să aibă aderență pe sol, să fie ușor de transportat și să asigure confortul optim. Ardem caloriile distrându-ne, aș spune.

Tricou 100% bumbac Fitness alb damă

Știu, vrei să faci sport și să arzi caloriile în casa ta, unde nu te vede nimeni. Totuși, eu te sfătuiesc să ai un echipament special pentru momentele când faci fitness, să nu rămâi în pijama. Alege un tricou simplu din bumbac 100% pe care să îl folosești numai în momentele când faci mișcare, când te antrenezi. Ideal ar fi să ai cel puțin două, ca să te poți schimba când transpiri. Acest tip de tricou de damă este potrivit și pentru activitățile de zi cu zi, căci este lejer, confortabil, de calitate bună.

Colanţi cu croială dreaptă 100 Fitness Damă

Simte-te bine în propriu corp în timp ce faci fitness și arzi calorii. Îmbracă niște colanți de damă eleganți, confortabili și de bună calitate. Au talie înaltă și sunt confecționați dintr-un material ușor extensibil care îți oferă o mai mare libertate de mișcare.

Haide să ardem caloriile împreună, încercând să ne menținem sănătoși chiar din confortul casei. Dacă voi avea timp, voi reveni în zilele următoare cu un fel de jurnal în care să povestesc ce fel de exerciții fitness fac și cum mă simt după ce îmi rezerv câteva minute pe zi pentru a face sport.

decathlon.ro

Pentru alte echipamente și aparate de fitness care să te ajute să arzi caloriile și să ai un corp sănătos, poți intra direct în magazinul Decathlon sau îți poți arunca un ochi pe aceste articole de blog:

Sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii

Idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Articole fitness ieftine pentru a face sport acasă

Joc de darts cu afișaj electronic pentru începători

Cadouri pentru femei, bărbați și copii

PRIM PRET TEHNIC la produse Decathlon pentru vreme rece