Apartamente Atmosphere Residence in Sebes

Probabil fiecare om viseaza sa aiba casa de vis, care sa arate intr-un anumit fel, sa fie situata intr-un anumit loc, sa ofere anumite facilitati si asa mai departe. Am totusi convingerea ca superbele apartamente Atmosphere Residence in Sebes pot satisface orice gust, oricat de pretentios ar fi omul. Este suficient sa le vezi, sa afli ce ti se ofera cu adevarat si cu siguranta incepi sa visezi la ziua cand vei putea face un “acasa” dintr-un astfel de apartament modern si confortabil.

Situat la numai 2 km de Sebes si la 15 km de Alba Iulia, complexul rezidential Atmosphere Residence atrage ca un magnet, caci ofera cumparatorilor un alt stil de viata, un camin adevarat, dotat cu cele mai moderne facilitati. Iata ce facilitati ofera aceste apartamente din Sebes:

-incalzire in pardoseala care poate fi controlata usor cu ajutorul unui termostat

-izolatie naturala cu celuloza. Aceasta materie prima este ignifuga si a fost tratata cu solutie antiseptica pentru a preveni aparitia fungilor (ciupercilor care formeaza mucegaiul) si cu o alta solutie care alunga daunatorii

-instalatii electrice a caror durata de viata a fost estimata la aproximativ 100 de ani

-infrastructura integrata de utilitati cu ajutorul carora poti obtine mai mult spatiu care poate fi efectiv utilizat in apartament

-incalzire centralizata. Fiecare apartament al complexului rezidential a fost dotat cu centrala termica proprie de ultima generatie

-fatada finisata cu polistiren care are o grosime de 10 centimetri cu densitate 100, plus tencuiala decorativa de exterior de cea mai buna calitate

-loc de parcare pentru fiecare apartament in parte

-zone de agrement dedicate atat copiilor, cat si adultilor (loc de joaca, zona pentru gratar si picnic, pista pentru biciclete, cafenea, bistro, saloane pentru intretinere corporala utilate cu cele mai moderne dotari).

SanCasa – Complex Rezidential este un loc superb, cu apartamente cum multi dintre noi au vazut doar in filme. Compania San Casa a investit in proiectul Atmosphere Residence toata experienta, pasiunea si seriozitatea acumulate in cei 15 ani de activitate in domeniul constructiilor si, in opinia mea, au facut o treaba excelenta.

Apartamente Atmosphere Residence in Sebes

Pentru cei interesati sa cumpere unul dintre superbele apartamente din Sebes, de la complexul rezidential Atmosphere Residence, vreau sa mentionez cateva dintre facilitatile pe care compania vi le ofera:

-puteti beneficia de asistenta juridica gratuita

-turul de vizionare este, de asemenea, gratuit

-optiunile de plata pot fi personalizate in functie de situatia si nevoile fiecarui client in parte

-pentru cei care platesc cash exista o multime de discounturi

-in cazul in care treceti la pasul urmator, puteti beneficia pana si de finisaje la alegere, pe langa toate cele amintite mai sus si alte cateva, despre care puteti afla mai multe accesand linkurile din acest articol.

Apartamente Atmosphere Residence in Sebes

Totul a fost gandit pana la ultimul detaliu, astfel incat fiecare client in parte sa fie multumim si sa treaca usor peste fiecare etapa a cumpararii apartamentului. Compania San Casa a sintetizat totul la 6 pasi care trebuie parcursi, iar pe mine chiar m-a amuzat ultimul dintre ei, facandu-ma sa imi dau seama ca oamenii acestia chiar merita respectul nostru.

1.Programeaza vizita pentru a vedea apartamentele din Sebes si a-i cunoaste pe reprezentatii firmei.

2. Alege apartamentul care ti se potriveste cel mai bine.

3. Primesti permanent consultatie juridica si financiara, iar de acte se vor ocupa cei de la San Casa.

4. Urmeaza semnarea contractului, moment in care tu devii proprietar de apartament intr-un complex rezidential ultramodern.

5. Urmeaza alegerea finisajelor. Este suficient sa le spui specialistilor cum iti imaginezi ca va arata casa ta si ei vor face totul pentru a-ti indeplini visul (acesta este momentul meu preferat).

6. Ciocnesti un pahar de sampanie cu reprezentatul firmei pentru a sarbatori achizitia apartamentului.

Datele de contact ale firmei San Casa

Adresa:

Sebes, str. Transilvania, nr. 2, jud. Alba, Romania

E-mail:

office@sancasa.ro

alexa.similie@sancasa.ro

Alexa Similie:

0751061359

Telefon fix/fax:

0358882425