Am lucrat mult timp intr-un loc unde existau doua aparate de aer conditionat ce racoreau incaperea pe timp de vara. Era bine, nu pot nega acest lucru. Oricat de mare ar fi fost caldura de afara, la interior era racoare, nu se simtea nimic din fierbinteala provocata de soare. Pe atunci ma tot deranja o masea si toti nervii imi picau pe acele aparate de aer conditionat, caci dadeam vina pe ele pentru durerile care ma secau la suflet. Abia mult mai tarziu am recunoscut faptul ca durerea tot m-ar fi chinuit, cu aer conditionat sau fara, caci maseaua avea probleme, nu aparatele. :) Acum stau intr-un apartament unde vara este racoare si iarna cald. Un noroc pentru care multi ma invidiaza, caci nu avem nevoie de aparate de aer conditionat, nu murim de cald, nu ne chinuim.

Dar am simtit cat de bune si utile sunt cand am fost la mare, in vara. Chiar si la inceput de iunie, cand canicula nu cuprinsese tara, pe litoral era foarte cald, dar in hotelul unde am stat era racoare si bine, caci aveau aparate de aer conditionat. Unii inca mai sustin ca aparatele de aer conditionat nu sunt bune, dar spun asta mai mult din ignoranta decat din alte motive. Desigur, toata lumea trebuie sa tina cont de faptul ca aceste aparate trebuie sa fie curatate din timp in timp, pentru o optima functionare si pentru o igiena desavarsita, pentru ca nici un microb sa nu deranjeze organismul uman.

Astazi, daca as fi intrebata, as spune oricui ca aparatele de aer conditionat au fost inventate tocmai pentru a oferi un confort sporit omului modern, pentru a ne scapa de chinul de a munci si a trai in conditii improprii. As recomanda tuturor celor care nu suporta caldura, dar si tuturor celor care detin firme, sa aiba grija nu doar de propriul confort, ci si de cel al angajatilor, daca isi doresc ca acestia sa dea randament si sa fie multumiti. De aceea fac astazi trimitere catre un aer conditionat de 18000 btu, potrivit pentru exact ceea ce spuneam mai sus. Il gasiti cu un clic pe link sau intrand pe site-ul https://superklima.ro/.