Anvelope de Iarna ieftine la pret accesibil. Cam asa a sunat ultima cerere a sotului meu, care s-a obisnuit sa le sara mereu colegilor sai in ajutor, atunci cand acestia cauta vreun magazin cu produse ieftine si bune sau chiar un anumit produs. Mie imi face placere sa ii indrum pe toti catre cele mai bune magazine, iar in acest caz particular catre un magazin anvelope despre care stiu de mult timp ca ofera produse de cea mai buna calitate la preturi mici. Fara sa stau pe ganduri, aseara i-am scris sotului meu ca le poate recomanda colegilor de serviciu sa cumpere anvelope de iarna de la Acvila-Romania.ro. M-a intrebat si de un pret anvelope de iarna, insa nu i-am putut spune, pentru ca preturile difera in functie de masina si de alte cateva criterii. Dar a fost usor sa intre pe site la Acvila – Magazin Anvelope si sa caute (impreuna cu baietii care intrebasera) cele mai ieftine si mai bune cauciucuri de iarna.

Oricum, sfatul meu pentru colegii sotului si pentru absolut toti posesorii de autovehicule este sa nu se uite intai la pret anvelope de iarna, ci la calitatile pe care acestea le au, la beneficiile pe care le pot aduce, la tot ceea ce conteaza cu adevarat. Si ce poate fi mai important in trafic, daca nu viata si siguranta noastra, a familiilor noastre, a tuturor participantilor la trafic? Aproape ca nu este zi, in perioada iernii, sa nu vedem la televizor stiri despre ingrozitoare accidente petrecute din cauza ca pe foarte multi iarna ii ia mereu prin surprindere, ca nu se pregatesc din timp schimband cauciucurile de vara cu niste cauciucuri de iarna, ca nu isi pun lanturi si nu tin cont de conditiile meteorologice si de avertismentele emise pe toate canalele de comunicatii.

Nu pot decat sa ma bucur vazand ca multi dintre colegii sotului meu sunt oameni responsabili, care pun siguranta si viata pe primul loc, mai ales ca in multe dintre zile il duc si pe sotul meu cu masinile pana in coltul strazii. Mi-as dori ca toata lumea sa fie asa, ca toata lumea sa isi comande din timp anvelope de iarna, indiferent de la care magazin anvelope; desigur, m-as bucura si mai tare sa stiu ca le-au comandat din magazinul recomandat de mine.